Profesorka blokaderka zakukala u Utisku Nedelje: Zbog blokada od jeseni fakulteti prestaju da postoje!!!

Dok ti tipovi nadju device,naletece device na nekog od mojih poznanika i nece vise biti device...tako da tesko je naci device iz EU....
Ja sam slucajno naleteo na dve, jedna je svedjanka, plave oci , neverovatno lepa ali joj se ogadilo da bude devica u 21 ili 22, koliko je otprilike imala,

A druga je neka spanjolka, sto je cudno , ali samo na prvi pogled, jer ja mislim da je 100% lezbos, mada nisam pitao , mozda je bi...Lezbos mislim da je ne zbog seksualnog, stvarno nije imala te bleskove, nije imala ni averziju prema meni , a lezbosi ne da me ne podnose, nego za 2 min me mrze iz dna duse, a nista ne progovorim...mrze moj stav, izgled, veselkastost...i najvise mrze kad mi zene upute pogled, onaj slatki blic od sekundu dve.......ustvari mislim da je u tome stvar, jer ne iznesem stavove uopste, a zamrze me i vidim im u ocima da bi me priklale da mogu..
A to nisam video kod ove spanjolke...zato mozda nije lezbos ili su spanski lezbosi manje mrgodni...

ok, isključi se. Rekao si svoje. Doviđenja u nekim drugim temama :bye:. Nema svrhe više da učestvuješ u temama o "propalim" protestima.

(ili ti to sebe tešiš - naglas ?)

Једино што је сигурно је да смо као друштво одавно доживели (а у задње време се то огољено види) пропали “к’о м*да кроз повепане гаће”

Svaki blokader će dobiti osamdeset djevica iz evropske unije da ga seksualno zadovoljavaju. Kad ih razdjeviči- poslaće nove.

Сваки Ћаци ће добити осамдесет затвореника у Забели код Пожаревца да га раздевиче.

Кад га заредевише, онда следећих осамдесет.

Сваки Ћаци ће добити осамдесет затвореника у Забели код Пожаревца да га раздевиче.

Кад га заредевише, онда следећих осамдесет.
Ja se očigledno šegačim. A ti odmah emotivno. Eto vidiš ko su totalitaristi.

Nema ništa ljigavije nego videti ljude koji sebično gledaju samo svoje dupe umesto da se bore za bolje društvo. Zato i jesmo zemlja sendvičara.

Ne gledaju svoje duppe već instituciju u kojoj rade. Tj ne mogu da rade.
Ali to je mnogim opozicionim mozgovima teško da shvate, jer ih za Univerzitet zabole kao za lanjski sneg. Isto kao vlast.

Gradivo je razvodnjeno u srbiji i uči se gomila nebuloza. Generalno cela godina tj najbitnije stane u mesec dana nastave. Ispiti mogu da se polažu i tokom sledeće godine.

Ali prvo da se ispune studentski zahtevi:

1000002365.webp

a kada sve stane onda ce sinisa koga pune ofsor izmisljeni prijatelji iz inostranstva reco da je srbija u bankrotui zbog strajkaca jer je sve stalo, a milijarde od laznih prijatelja i nisu njegove kao ni 24 stana u bugarskoj itd

oni kradu srbiju vise od 10 godina, zemlja stane na mesec dana i nema veze sto su oni krali deceniju ovaj mesec je upropastio srbiju

univerzitet postoji vek i vise, ali bas ova generacija 2025 ga je uproppastila

i student je sa bokserom razbio oko panduru, zobenica je i za OVAJ VIDEO rekao da je AI?

djavo je otac lazi, sns je sekta lazi i prevare, mislite o tome

ovo je klasicna zamena teza, i prebacivanje krivice, te lopov vice drz'te lopova

Ако све стане онда ће Мали од палубе да објасни неке ствари а не да ******и на тик-току и гебелсовим сервисима.

Niti je studentima blokaderima stalo do svojih fakulteta, samo do svojih ciljeva, niti je pojedinim profesorima stalo do fakulteta već ganjaju buduće položaje, niti je SNSu stalo do fakulteta već žele da odu u bankrot i da rade s njima šta im volja, da slome autonomiju. To je ova tema, ako niste shvatili. Sve razumem šta je rekla koleginica.

Ovo što je do sad bilo, zahvaljujući i studentima blokaderima, više neće, osim ako svi ne urade kao FON i Ekonomski. A videćemo i njima šta se sprema sa svih strana.

"Mali" problem je što je rukovodsvo univerziteta zapravo predvodilo blokadere. Tako da možemo pričati o nekoj vrsti samouništenja. Profesori preštli u stranačke aktiviste.
Nije tako. Velika većina se samo sklonila. Mali broj prof su opozicione agende. Čak i ako jesu opozicionih uverenja, nemaju ideju da se preko univerziteta bore za političke položaje

Back