nsbee
Aktivan član
- Poruka
- 1.757
Pera_Zdera:Cetovah sa jednom devojcicom koja mi je pricala njen slucaj sa profesorom, tako da verujem da se to desava, retko ali ima.
Saljite svoju decu u skoluOde ja za profesora.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pera_Zdera:Cetovah sa jednom devojcicom koja mi je pricala njen slucaj sa profesorom, tako da verujem da se to desava, retko ali ima.
Saljite svoju decu u skoluOde ja za profesora.
![]()
Hellen:begunac:Ма, ми не знамо шта је њен проблем! Ако је све тако фино и красно, што је постављала ову тему? Шта очекује од нас? Да се дивимо?! :?
Vidis, i meni je cudno sto je devojcica uopste postavila tu temu :shock:
Mozda trazi savet psihologa![]()
begunac:....verovatno razmislja o ispravnosti svoji postupaka.....s razlogom....Ali,to nije razlog da joj se niko ne obrati normalno.....nego svi,pljuju i na taj nacin skupljaju poene.....jadno...
...nisam primetio da je bilo ko posavetovao.....ili naveo neki slican licni primer,i rekao svoje iskustvo...itd...kao to se ne desava cesto,a ako se desava onda ne nama...![]()
STRASNO! Nemam reci-nisam mnogo starija od tebe,ali toga nije bilo kada sam ja isla u srednju skolu!Izgleda da su danasnji klinci preterali sve granice!taj_rad:sta mislite o ovoj kombinaciji? ja sam vec 10 meseci u vezi sa mojim razrednim, jos nas niko nije provalio...volim ga i lepo mi je sa njim, a razlika u godinama nije mnogo velika, 16. nikada necu moci da ga ostavim, iako je ozenjen i ima sina.
sta mi vi savetujete i mislite li da je to OK?
adali:STRASNO! Nemam reci-nisam mnogo starija od tebe,ali toga nije bilo kada sam ja isla u srednju skolu!Izgleda da su danasnji klinci preterali sve granice!taj_rad:sta mislite o ovoj kombinaciji? ja sam vec 10 meseci u vezi sa mojim razrednim, jos nas niko nije provalio...volim ga i lepo mi je sa njim, a razlika u godinama nije mnogo velika, 16. nikada necu moci da ga ostavim, iako je ozenjen i ima sina.
sta mi vi savetujete i mislite li da je to OK?I zar si pored toliko vrsnjaka i slobodnih momaka bas morala da se uhvatis za profesora koji je jos i ozenjen!I nemoj biti u zabludi-mozda ti njega neces moci da ostavis,ali zato ce on ostaviti tebe kad mu dosadis ili kada ugleda neku novu ucenicu! :x
Incognito:Lol... ja za malo nekada davno da zaglavim sa svojom profesorkom engleskog... Srecom na vreme smo stali, i ne bih voleo da je ispalo ikako drugacije...
Ipak profesor-ucenik/student etika treba da vazi u obrazovanju...
malecka86:HE, HE, IZ ISTE SMO SKOLICE !!!
Pisala sam ti na PRIVATE ... ako Boga znas ostavi Acu jer on nije normalan covek ... Predaje mi 4 godine i znam da je degenerik nikad veci ...