Prof. Dr. Velimir Abramovic: Djokovicu ponudjeno da srusi Vucica! Zvucni top je bio udar americkog HAARPa!

kako komentarisete ove navode profesora Avramovica?

Istina ili laz?

1) Velja je spiner sluzbe....

2) Nesto...jeste bilo upotrebljeno 15.03.

Mislim da Velja ovde spinuje sa HAARP-om...jer nije to, ali da nesto slicno jeste, sto se cak legalno prodaje, a isto je na bazi jonizujuceg vazduha...
Evo ovde covek kaze...cak pominje i firmu iz Ljiga koja to prodaje legalno i tacno sta je koristeno ⬇️

3)
Nego, Velja ovde spomenu jednu interesantnu stvar, a sto mi je promaklo kao vest...
A to je SMRT MILORADA KOMRAKOVA DAN POSLE PROTESTA 16.03.
A Velja kaze da je on - Komrakov bio tu na protestu i da je srcani bolesnik...te da je posledicno zbog tog udara tog necega preminuo dan posle...

...

1) Velja je spiner sluzbe....

2) Nesto...jeste bilo upotrebljeno 15.03.

Mislim da Velja ovde spinuje sa HAARP-om...jer nije to, ali da nesto slicno jeste, sto se cak legalno prodaje, a isto je na bazi jonizujuceg vazduha...
Evo ovde covek kaze...cak pominje i firmu i tacno sta je koristeno ⬇️

3)
Nego, Velja ovde spomenu jednu interesantnu stvar, a sto mi je promaklo kao vest...
A to je SMRT MILORADA KOMRAKOVA DAN POSLE PROTESTA 16.03.
A Velja kaze da je on - Komrakov bio tu na protestu i da je srcani bolesnik...te da je posledicno zbog tog udara tog necega preminuo dan posle...

...

da to sam i ja video

da mu je pejsmejker stradao od udara

e samo je pitanje ko je ispalio to

pre bih rekao da je to delo Sorosa i njegovih sluzbi nego Vucica jer Sorosu odgovara dalje dizanje tenzije a Vucicu ne

Vucicu odgovara da se protesti sami od sebe polako ugase

Ovakve teme su pokazatelj panike
Ko to paniči? Naši opozicionari i blokaderi se plaše i vetra.
9878817858c2ae06847bbce2d1c59c6e.jpg

Djokovic ako se upusti u borbu protiv Vucica i ne daj Boze izgubi, bice mu to kraj u Srbiji. Bolje onda da se preseli u Moanko trajno a ne u Srem gde je sagradio kompleks. To kazem jer u politici je drugacije nego u sportu. Kad izgubis u ratu ili u politici izgubio si mnogo. Najbolje se vidi po primeru vladike Grigorija koji je stavljen na marginu u SPC

Odakle mu padaju ovakve ideje!

Pogledajte prilog 1704419
To je rečeno u prenesenom značenju, koje ovdje na forumu malo ko može da shvati. Pogledaj i ostale njegove klipove, pa ćeš vidjeti i uvidjeti da Velja ima poseban smisao za humor i neke stvari tumači na nedorečen, neobičan način. Sve u svemu u poplavi svega i svačega na Internetu, slušljiv je i gledljiv, čak šta više i zabavan, pozitivan. Pametan je čovjek, ma šta vi mislili.

Back