Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 15.827
A upotrebu naredilo americko odeljenje,ruske sluzbe...

Velja je profesionalni zamajavac raje...

Velja je profesionalni zamajavac raje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како зашто? Па зато да и Тихомир има своје весеље.Zašto ovaj Abramović nije u nekoj ustanovi umesto što mu se daje prostor u medijima?
Zašto ovaj Abramović nije u nekoj ustanovi umesto što mu se daje prostor u medijima?
Katabazane samo da nije u nijednoj ustanovi vec je i profesor univerziteta
kako komentarisete ove navode profesora Avramovica?
Istina ili laz?
1) Velja je spiner sluzbe....
2) Nesto...jeste bilo upotrebljeno 15.03.
Mislim da Velja ovde spinuje sa HAARP-om...jer nije to, ali da nesto slicno jeste, sto se cak legalno prodaje, a isto je na bazi jonizujuceg vazduha...
Evo ovde covek kaze...cak pominje i firmu i tacno sta je koristeno
3)
Nego, Velja ovde spomenu jednu interesantnu stvar, a sto mi je promaklo kao vest...
A to je SMRT MILORADA KOMRAKOVA DAN POSLE PROTESTA 16.03.
A Velja kaze da je on - Komrakov bio tu na protestu i da je srcani bolesnik...te da je posledicno zbog tog udara tog necega preminuo dan posle...
...
Zagorka Dolovac je sestričina Merlin Monro ali jedan detalj će vas šokirati??Sletanje na Mesec je bila laz, sleteli smo na Uran, Lazanski je putnik kroz vreme koji je ubio JFK-a, i Vulin jeste normalna osoba, samo se folira.
Ko to paniči? Naši opozicionari i blokaderi se plaše i vetra.Ovakve teme su pokazatelj panike
Kako zna da je američki?Odlično je Velja objasnio
Ima logike
Sve mi je jasno sada
Kako zna da je američki?
https://www.trailing.rs/top.htmlpa sve sto je zlo je uglavnom americke proizvodnje
ne treba neka pamet za to
Ma sve je jasnoKako zna da je američki?
Ma zezam seMa sve je jasno
Vidi se
kako komentarisete ove navode profesora Avramovica?
Istina ili laz?
Sestra mu ona satanistkinja Marina Abramovic.Овако, на слици, не гледајући видео, тај Аврамовић ми делује као фију, фију.
Velja se super. Odgledala sam par snimaka na YouTube. Ima tu zanimljivih i pametnih stvari, ma šta vi mislili.
To je rečeno u prenesenom značenju, koje ovdje na forumu malo ko može da shvati. Pogledaj i ostale njegove klipove, pa ćeš vidjeti i uvidjeti da Velja ima poseban smisao za humor i neke stvari tumači na nedorečen, neobičan način. Sve u svemu u poplavi svega i svačega na Internetu, slušljiv je i gledljiv, čak šta više i zabavan, pozitivan. Pametan je čovjek, ma šta vi mislili.