Проф.Др.Коста Чавошки: Александар Вучић није био један од најбољих студената на Правном Факултету!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

oktobar49

Primećen član
Poruka
745
*АУТОРСКА ТЕМА

Dulq9sz.jpg

Већ сам дуже време планирао да отворим тему са овим насловом,некако су ми друге ствари биле прече од расправе која се тиче хвалисања Александра Вучића,међутим нико од вас да га залепи на Крстарици иако је ствар очигледна.Професор Правног Факултета и академик САНУ Коста Чавошки,константно то понавља у медијима (тамо где може),па ми се учинило да би било добро због шире јавности да се цитира шта је имао да каже у једној од емисија 10.марта ове године новинару Александру Павковићу.Баш га је закуцао са овим интервјуом..Иначе пун ми је клинац више хвалисаваца који машу дипломом одређене струке,а немају ни дан радног стажа у истој тој струци...

Александар Павковић: "Професоре,ја нисам гледао ваш просек,али хтео бих да вас питам да ли сте можда ви били бољи студент на Правном Факултету од Александра Вучића? Пошто се говори да је он био један од најбољих..."

Коста Чавошки: "Ма хајте молим вас то су приче за малу децу.Знате шта,прво он иако је вероватно имао врло висок просек,треба га питати кад је завршио Правни Факултет.На Правном Факултету се рачуна успех,само ако сте дипломирали за четири године,то значи ако сте дипломирали закључно са октобарским роком,који се сматра испитним роком дотадашње године.То су четири године! Пазите,ја сам дипломирао 29.јуна 1964,а уписао сам 1960 године.Дакле ја сам за три године и девет месеци дипломирао.Мој просек је био ако се добро сећам 9,76...имао сам само три деветке,све остало су биле десетке.Од мене је била боља једна колегиница која се звала Ферида Салихагић и можда је Будимир Кошутић (он је такође мој вршњак) имао исти просек или за пар стотих делова већи.Ето...то је та генерација,ја сам међу та три најбоља студента Правног Факултета.Александар Вучић не само да то није био,него се не зна ни кад је дипломирао! Он би требало да покаже диплому,да се види кад је дипломирао и кад је уписао.И тек онда се може разговарати дал је био добар или није био добар студент.Пазите,ако неко за 7-8 година заврши са просеком 9,50...па он није никакав студент!"

Александар Павковић: "Ево ја ћу да вам кажем,ипак сам проверио...и дошао до податка да сте ви чак имали и већи просек од оног који сте навели...9,85 вам је био просек..."

Коста Чавошки: "Може бити,може бити..."

Александар Павковић: "А за Александра Вучића пише 9,44..."

Коста Чавошки: "Значи 9,85...добро погрешно сам навео,мада знате ја не гледам диплому,шта ја сад треба да се тиме хвалим?!"

Александар Павковић: "Па јел сте пали некад на испиту?"

Коста Чавошки: "Никад...друго оно што ја такође никад нисам радио,а то је један мој колега често практиковао,то је да поништавам испите.Дакле било је оних који су јурили десетке (знате било је незгодних професора који нису били баш коректни па студенту дају 6-7),па ви онда поништите тај испит и тражите да полажете код другог."

On je studirao za vreme Marksa i Engelsa.

Njihovi predmeti su verovatno bili "Komunjarsko Pravo 2" i "What would Marx do 101."

Sad se ta Guziсa predstavlja kao neko ko je obrazovan. On je samo obraz (butt cheek)

Njihovi predmeti su verovatno bili "Komunjarsko Pravo 2" i "What would Marx do 101."

Sad se ta Guziсa predstavlja kao neko ko je obrazovan. On je samo obraz (butt cheek)

Проф Др. Коста Чавошки се остварио у тој науци као редован професор права на истом том факултету (на страну што је академик САНУ),a овај твој вагиноусти комплексаш колико дана радног стажа има у тој науци? По чему је он образованији? Стручнији?

Радни стаж - 0 дана
Правац политика да лечи своје комплексе...

Да не наводим како је његов рођени отац Анђелко код Миломира Марића ономад причао да му је син пред испит повраћао колико је био "амбициозан"..Чуј амбициозан... :mrgreen:

Jа бих то назвао сисицом која има слаб желудац,а нема петљу..као што нема петљу ни сада у политичком животу да се суочи са проблемима...
Сиса био,сиса остао...

Poslednja izmena:

Za tebe je taj čovjek pojam u svakom smislu.

Проф Др. Коста Чавошки се остварио у тој науци као редован професор права на истом том факултету (на страну што је академик САНУ),a овај твој вагиноусти комплексаш колико дана радног стажа има у тој науци? По чему је он образованији? Стручнији?

Радни стаж - 0 дана
Правац политика да лечи своје комплексе...

Да не наводим како је његов рођени отац Анђелко код Миломира Марића ономад причао да му је син пред испит повраћао колико је био "амбициозан"..Чуј амбициозан... :mrgreen:

Jа бих то назвао сисицом која има слаб желудац,а нема петљу..као што нема петљу ни сада у политичком животу да се суочи са проблемима...
Сиса био,сиса остао...

Веома - ВЕОМА ценим проф.Косту Чавошког...... али морам признати да уопште не разумем шта ће му ова реторика и чему служи...
За мене је нечији просек студирања од 9 па навише веома висок просек... а АВ можда није мислио да је био најбољи на факултету у временском периоду 40'50 година - него је можда мислио да је био најбољи у својој генерацији........ уосталом то је тотално неважно и небитно...

Веома - ВЕОМА ценим проф.Косту Чавошког...... али морам признати да уопште не разумем шта ће му ова реторика и чему служи...
За мене је нечији просек студирања од 9 па навише веома висок просек... а АВ можда није мислио да је био најбољи на факултету у временском периоду 40'50 година - него је можда мислио да је био најбољи у својој генерацији........ уосталом то је тотално неважно и небитно...
Pa bitno je jer se Tvoj predsednik predstavlja kao pametan, a ovde smo dokazali da je u pitanju potpuno lažno predstavljanje.

Ja mislim da je jako bitno...jer upravo je AV taj koji se siri po skupstini,u emisijama,na ulici sa diplomom i prosekom...

Pa to ti je rangu kao kada se voditeljka jednog od najgledanijih rijatija u zemlji "Parovi" Jovana Jeremic dici svojom diplomom istog fakulteta i prosekom,a takodje ni ona nema ni dan radnog staza u struci...Da ostavimo po strani sto joj je muz politicki funkcioner vladajuce stranke...to sad nije bitno :mrgreen: ...ono sto je bitno je da treba vise ceniti kao pravnika cak i nekoga ko je studirao 6-7 godina sa prosekom 6,50...ali je fakultet zavrsio i sad volontira,nego ove hvalisave smrdljivce..
Jer taj grize i bori se kao pravnik...a ovi rade nesto deseto u zivotu i jos se ku.rce.. Pa te pitam cime se ku.rce?!
..

Verovatno si gledao ovaj klip kako Aleksandar Vucic lupa bananu klincu...Sto neko dole napisa u komentarima

"Svaki normalan covek bi pustio dete da da kos,ali to je ta neoliberalna dogma..Udri po svima koji su ispod tebe,gazi lomi..."

Pa bitno je jer se Tvoj predsednik predstavlja kao pametan, a ovde smo dokazali da je u pitanju potpuno lažno predstavljanje.

Dokazali smo da se prizemni ljudi koji su ZAISTA I STRUCNI,kao sto je Kosta Cavoski,ne hvale svojim obrazovanjem i tutulama (on to i napominje u intervjuu), ali je nasao za shodno ******og da prokomentarise jer je ******i kao pravnik neostvaren..a siri se i ku.robeca...

Sa druge trane ti si pokazao koliko si "kompetetan" kad komentarises prof Cavoskog.

p.s. Ideoloski prof. Kosta Cavoski je sa suprotne strane od onoga za sta se ja licno zalazem..Ali kao pravnik,nema tu sta da se polemise...a ti SNS-ovac nastavi da ispustas gasove od salame podriguse koju jos nisi svario.Podmetnuli su ti tvrdo i bajato.

Dokazali smo da se prizemni ljudi koji su ZAISTA I STRUCNI,kao sto je Kosta Cavoski,ne hvale svojim obrazovanjem i tutulama (on to i napominje u intervjuu), ali je nasao za shodno ******og da prokomentarise jer je ******i kao pravnik neostvaren..a siri se i ku.robeca...

Sa druge trane ti si pokazao koliko si "kompetetan" kad komentarises prof Cavoskog.

p.s. Ideoloski prof. Kosta Cavoski je sa suprotne strane od onoga za sta se ja licno zalazem..Ali kao pravnik,nema tu sta da se polemise...a ti SNS-ovac nastavi da ispustas gasove od salame podriguse koju jos nisi svario.Podmetnuli su ti tvrdo i bajato.
Ja nisam rekao o kome pričam, o Kosti ili o Žvosti.

To je bilo iz legalnih razloga, da nijedan ne može da me Tuži

Za tebe je taj čovjek pojam u svakom smislu.
Ovakva izjava ce da posluzi kao argument za sledecu tezu koju smo vec dokazali

Od kad je SNS postavio LGBT za Premijera
Masovno podrzavaju Liberale

Jer Cavoski je liberal, mnogo veci od Vesne Pesic, Cede Jovanovica i slicnih

Od krajnje desnice dokle

nema on nijednu ideju koja je originalna vec je plagijator svega...pre neki dan se na pinku prosro za medalju da ministar moze biti i sa osnovnom skolom ako ga parlament izglasa... kopiranje kaligule koji je za senatora proglasio svog konja incitata nam je na vidiku posto u skupstini vec imamo sns zoo vrt

zanimljivo je da neki ministri koji imaju zavrsene visoke skole ni rec ne progovaraju o ovakvom ponizenju njihove funkcije bez obzira na deklarisano ludilo onoga ko takve ideje promovise preko medija

kod tebe je tesko pomiriti analitiku i ljubav prema vodji

Poslednja izmena:
a i lakse je bilo dobiti 10-ku 1960 nego 1990

svakako da je student sa prosekom preko 8 dobar student

sto se tice banane klincu -stvarno je neprimereno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back