Велики Комбинатор
Veoma poznat
- Poruka
- 14.472
Овај коментар је већ заInače, nije ti gadno da neki maloumnik razbije nos profesorki na radnom mestu? To je normalna, nema osude? Nisam primetila da si osudio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овај коментар је већ заInače, nije ti gadno da neki maloumnik razbije nos profesorki na radnom mestu? To je normalna, nema osude? Nisam primetila da si osudio.
Šta ti je? Žao ti što nije pucao po fakultetu?Овај коментар је већ за![]()
Ево да поновим лик је дебил очигледан можда је и Крстин форумаш ко зна, потпуно је небитно за нормалног човека незатрованог мржњом да ли је ћаци или блокаш.Ајмо овако лик је болид! Тачка. Све друго је за ботине распале!
To je ocigledna zaebancija. Ja sam napisao da nije htela da mu overi indeks jer nije bio redovno na blokadama. I ti mislis ja to ozbiljno?Aj ti probaj da upadneš preko reda kod doktora i razbij mu nos usput. Mada, SNS može sve preko reda jel da?
Jedino je znanje na gubitku. Kakvi stručnjaci će iz toga izaći?!Meni je više zaokupila pažnja kako sad rade overu semestra. Vidim da su od danas započeli prolećni semestar, tj nadoknadu, pa im je zato valjda trebala potvrda o završenom jesenjem. Kada su završili jesenji, nije mi jasno.
Znači, i u blokadi su i nisu. Zovu to proširenom konsultativnom nastavom, a stavili sve podatke na moodle itd
"Polazeći od činjenice da studentska blokada Fakulteta i dalje traje, te da trenutno ne postoje faktički uslovi za realizaciju Odluke o planu nadoknade nastave i ispita na Pravnom fakultetu za školsku 2024/25. godinu (...), a uzimajući u obzir da studentskim blokadama nije obuhvaćena konsultativna nastava, Nastavno-naučno veće Univerziteta u Beogradu - Pravnog fakulteta, na VI sednici održano dana 28.05.2025. godine, donosi sledeću odluku:
Menja se Odluka o planu nadoknade nastave i ispita na Pravnom fakultetu za školsku 2024/25. godinu (...) tako što će se počev od ponedeljka, 2. juna, izvoditi nastava u prolećnom semestru školske 2024/2025. godine, na svim nivoima studija, u trajanju od 10 nedelja", navodi se.
Pa smešno stvarno. Znači, nema nastave , a ima nastave. Zove se konsultativna nastava, nije online, a svi materijali se kače na platforme i počeo semestar.Fino su se snašli.
Prekaljeni, sudiće se naprednjacima sve u 16. Odlična praksa za studente!Jedino je znanje na gubitku. Kakvi stručnjaci će iz toga izaći?!
A da pročitaš tekst još jednom? Il dva puta? Čisto dok ne dođe do mozga.
. . . . , Nakiti.!?To je skinuto sa interneta kad je bio zemljotres na Haitiju. Vidi se po drveću da je to Haiti.
I marko đurić je studirao 10 godina prava u bg pa diplomirao prava na poljoprivrednom faLkutetu u novom sadu![]()
Još kad sve naučite i završite diplomski ne moze to da finiširate.I vi bi bili nervozni da studirate 10 godina![]()