Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 35.973
Ja bi vama svima preporucila da niko ne izadje na glasanje.
ma glavu u pesak pa kad bude pechurka , chuce se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi vama svima preporucila da niko ne izadje na glasanje.
Kako Boris laprda kod Olje , Toma ce sam da napravi Vladu . Sve cestitke patriJotama ,
BoTa je uspeo da uradi ono sto Toma i Voja sanjaju , da se zakopa .
Srbin je sam sebi najveci neprijatelj .
Auu Tadicuuu!!! Hhahahaha!!!
Kaze covek za ovog decka sto je poginuo u USA ambasadi kako on verovatno nije ni znao da je ambasada strana teritorija a da ce ta strana zemlja braniti svoju teritoriju svim raspolozivim legitimnim sredstvima.
Pitanje: Pa sto onda tako Tadicu i ti ne branis Kosovo.??
kontam DS i G17 + jos neke manje stranke koje se pridruze mozda Canak u jednu kolonu ,a LDP posebno pa kasnije ako budu imali vecinu nek prave koaliciju ili nek budu u opoziciji sve jedno ,posto bi savez pre izbora bio kontraproduktivan i odbio bi deo glasaca od obe opcije .
Evo Tadic sada cak i CITIRA Palmu .Hhahahahahaaaa!!!! A smejali su mu se i zajebavali a sada ga citiraju.,
Posebno LDP. Ostali kako hoce. Sa djavolom su tikve sadili i ne treba biti u blizini kada im se budu o glave razbijale.
DS & Co. će imati 35-40%,LDP nešto preko 5% i eto nam radosti i veselja u obliku koštunjavo-vadikalne vlasti i ode sve u 3pm.
Баш тако.Nista od Evrope...
Sargarepa je prilicno daleko..
Na kraju naseg tunela gradi se novi..
ja glasao za: svi zajedno u EU
valjda se tamo necemo ovako mrzeti![]()
ЛДП сам ни под разно не може проћи цензус, осим ако не буду у кампањи циљали на гласаче ДС-а за које Европа нема цену и алтернативу и тиме један проценат прелили код себе.
ЛДП и ДС не могу никако заједно, јер део гласача ДС-а и даље верује да је место Косова у Србији.
Samo DS,i samo Boris Tadic.
Ostali,samo ako se mora(dobro,G 17+ se podrazumeva),ali videli smo kakva je vlada kad se mora.
Ja bih radije u opoziciju,nego da opet imamo vladu kojoj su vezane ruke,a i oci...