Proevropska koalicija?

Kako na izbore?

• svi zajedno za Evropu

glasova: 32 61,5%
  • svako za sebe

glasova: 20 38,5%

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
Kako Boris laprda kod Olje , Toma ce sam da napravi Vladu . Sve cestitke patriJotama ,

BoTa je uspeo da uradi ono sto Toma i Voja sanjaju , da se zakopa .

Srbin je sam sebi najveci neprijatelj .

Pa nije bio glup Sloba kada je na jednim izborima kada je on dosao na red da gostuje na TV-u i izlozi program samo rekao da se njegov program zna i bio neki koncert ili slicno.
Samo cutis i pustis ostale konkurente sto vise da gostuju na medijima i pukli su.
Valjda ce i Velja da bude gost i ovako nema nista na tv-u a sa Veljom je smeh zagarantovan.Mada i Tadic nije los ali Velja je No.1

Auu Tadicuuu!!! Hhahahaha!!!

Kaze covek za ovog decka sto je poginuo u USA ambasadi kako on verovatno nije ni znao da je ambasada strana teritorija a da ce ta strana zemlja braniti svoju teritoriju svim raspolozivim legitimnim sredstvima.
Pitanje: Pa sto onda tako Tadicu i ti ne branis Kosovo.??

kontam DS i G17 + jos neke manje stranke koje se pridruze mozda Canak u jednu kolonu ,a LDP posebno pa kasnije ako budu imali vecinu nek prave koaliciju ili nek budu u opoziciji sve jedno ,posto bi savez pre izbora bio kontraproduktivan i odbio bi deo glasaca od obe opcije .

Posebno LDP. Ostali kako hoce. Sa djavolom su tikve sadili i ne treba biti u blizini kada im se budu o glave razbijale.

DS & Co. će imati 35-40%,LDP nešto preko 5% i eto nam radosti i veselja u obliku koštunjavo-vadikalne vlasti i ode sve u 3pm.

Pa nije LDP i mi koji glasamo za njih socijalna pomoc. Trenutno nacionalisti imaju vecinu u Srbiji posle proglasenja nezavisnosti Kosova. Za to nije kriv LDP, nego DS. Surovali su sa Mlohavim do kraja i na kraju ih on namagarci. Neka, kada sovinisti budu pobedili znace da cene prave vrednosti. Tu niko ne moze da pomogne. DS se nece opametiti dok se to ne desi, a to ce se neizbezno desiti. No da sacekamo i vidimo.

ja glasao za: svi zajedno u EU:lol::lol:
valjda se tamo necemo ovako mrzeti:confused:

Nećemo se mrzeti kada vi priznate da ste u sastavu Srbije po međunarodnom pravu i kada budete prestali da maltretirate Srbe na KiM i kada ti isti Srbi budu mogli slobodno da se kreću a ne kao sada da žive po getoima...................A daleko ste vi od toga pošto vam je i država kvazi...................Kakva je to država kada vam stranci kroje institucije i politiku?A pri tome se uopšte ne vidi kraj misije UN na KiM.........................Ko zna koliko godina ćete gledati strance na svojim ulicama koji su važniji u toj kvazi državi od vas samih....................Da se ja pitam uzeo bih vam sever gde je većina Srba i onda kao i Izrael podigao 30 metara betonski zid sa minskim poljem ispred i 2 reda bodljikave žice kroz koju je puštena struja pa vi onda gledajte u zid doveka i totalno hermetički zatvoriti prema vama granicu i svako vozilo i svakog albanskog građanina 10 sati na granici kontrolisatri i pretraživati pre nego što vas pustimo u Srbiju....................Vi nama ne trebate ni za pišljiva boba što bi rekao naš narod tako da ni mi vama ne trebamo pa s toga nemoj te nam ni dolaziti.......Koji ćete nam k..ac.....................

ЛДП сам ни под разно не може проћи цензус, осим ако не буду у кампањи циљали на гласаче ДС-а за које Европа нема цену и алтернативу и тиме један проценат прелили код себе.

ЛДП и ДС не могу никако заједно, јер део гласача ДС-а и даље верује да је место Косова у Србији.

ЛДП сам ни под разно не може проћи цензус, осим ако не буду у кампањи циљали на гласаче ДС-а за које Европа нема цену и алтернативу и тиме један проценат прелили код себе.

ЛДП и ДС не могу никако заједно, јер део гласача ДС-а и даље верује да је место Косова у Србији.

deo biraca ds-a jos uvek veruje da ce im ako budu dobri i glasali za BoTu doci deda mraz i doneti poklone :D

Samo DS,i samo Boris Tadic.
Ostali,samo ako se mora(dobro,G 17+ se podrazumeva),ali videli smo kakva je vlada kad se mora.
Ja bih radije u opoziciju,nego da opet imamo vladu kojoj su vezane ruke,a i oci...

pa bojim se da nece biti moguce ici u opoziciju ovoga puta jer nece moci da se formira vlada ako ldp + g17 + ds budu imali vise od 50%... jer ovi drugi ne mogu a ovi nece sa njima...jedino ds i srs mozda mogu ili ds dss i g17...mada vas niko nije terao u vladu sa kostunicom...niti vas ko sad tera da idete samostalno i rizikujete fotelje... :D

Back