Proevropska koalicija?

Kako na izbore?

• svi zajedno za Evropu

glasova: 32 61,5%
  • svako za sebe

glasova: 20 38,5%

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
kontam DS i G17 + jos neke manje stranke koje se pridruze mozda Canak u jednu kolonu ,a LDP posebno pa kasnije ako budu imali vecinu nek prave koaliciju ili nek budu u opoziciji sve jedno ,posto bi savez pre izbora bio kontraproduktivan i odbio bi deo glasaca od obe opcije .

nisi u pravu samo predizborni savez svih stranaka moze da naravi od izbora referendum i da mozda ali kazem mozda osvoji 50%.

A šta misliš, za koga su glasali oni iz LSV i onih drugih kombi stranaka, jer izlaznost je bila velika, teško da niko od njih nije izlazio.

LSV ugavnom za Tadica a kao dokaz mozes da uporedis rezultate Cede u vojvodini sa rezultatima koalicije LDP GSS SDU LSV na prethodnim izborima.
Svud u Srbiji rezultat je napredovao sem u Vojvodini gde je mnogo pao(jer nije bilo glasova LSV) pa se svelo na isto.
Koje su to jos kombi stranke a ciji su glasaci glasali za Cedu?

podrzavam ideju i predlazem da se koalicija nazove dupelizacka koalicija jer to ce biti glavna radnja koalicionih partnera u slucaju da osvoje vlast.

ajde Jerry ne zayebavaj radikali nikad nisu imali vece sanse da dodju na vlast nego posle ovih izbora zajedno sa SPSom i DSSom ,jedino ako ih Kostunica opet ne izjebe sto je malo verovatno jer mu je izrazito suzen manevarski prostor .

ocekujem vladu SRS-DSS-NS mozda i SPS (ako predje cenzus) ali nisam siguran koliko ce dugo trajati 2-3 godine otprilike.
pa i ja mislim da ce tako biti jer oni sad imaju oko 55% birackog tela zajedno, a trajace dok se ne popickaju izmedju sebe dakle iznutra dok ne pukne ,posto ce u spoljnoj i ekonomskoj politici pokazati iznenadjujucu fleksibilnost i kooperativnost sa svima pa i sa glavnim zapadnim zemljama posle izvesnog vremena.

E, vala, ako ce se vlada praviti iskljucivo sa ciljem da bi se mi na silu uguzili u uniju koja je "primila k znanju" otimanje nase teritorije, onda hebes takvu vladu a i koaliciju.

Mada, kazu mudre starine: "Kakva vlada takav i narod"...

Evo BoTa je malopre kod Olje rekao da nema ni govora o zajedničkoj listi sa LDP tako da možete da bacite ovu anketu u smeće. Zbogom Borise,nikad ti nećeš imati kičmu. Nacionalistička vlada je na pomolu.

josh on ne moze da spava zbog ulaska LDPa u parlament
on ochigledno smatra da je vrhunac njegove karijere shto je najurio zivkovica i chedu iz stranke :D

ispadoh ja u pravu, BoTa vishe mrzi LDP nego Voja i Velja zajedno!

nishta od demokratkse vlade u maju...

srecno srbijo :(

Back