Produzetak pasosa za dete

blizance

Ističe se
Poruka
2.391
Da li neko zna koja je procedura za produzetak isteklog biometriskog pasosa za maloletno dete?Treba mi hitno zbog puta u inostranstvo a muz nije u gradu.Da li je potrebno prisustvo oba roditelja I deteta kada se samo produzava ili se radi kao da je u pitanju novi pasos?

Da li neko zna koja je procedura za produzetak isteklog biometriskog pasosa za maloletno dete?Treba mi hitno zbog puta u inostranstvo a muz nije u gradu.Da li je potrebno prisustvo oba roditelja I deteta kada se samo produzava ili se radi kao da je u pitanju novi pasos?

ja sam menjala pre oko mesec dana, treba i potpis i prisustvo oba roditelja kad predajes i tada navedes ko ce da podigne novi pasos. nama je bio gotov nov za jedanaest dana.
zaboravila sam koliko smo platili, pise negde na sajtu mup-a

ja sam menjala pre oko mesec dana, treba i potpis i prisustvo oba roditelja kad predajes i tada navedes ko ce da podigne novi pasos. nama je bio gotov nov za jedanaest dana.
zaboravila sam koliko smo platili, pise negde na sajtu mup-a

Hvala ti puno,placa se 3600din.Ukacih neko jeftino,iznenadno letovanje pa mi sada vezane ruke jer je detetu istekao pasos.:besna:

- - - - - - - - - -

Може и муж да овери овлашћење па да ти пошаље мислим.

Mozda,mada nisam sigurna moram pitati u MUPu al ko da ceka ponedeljak!;)

Back