- Poruka
- 13.394
Kakva je Koreanska produkcija filmova, koji zanr preovladjuje ruske filmove a koji kineske. Da li su francuski filmovi zaista kulturoloski, a tajlandski toliko -kako da kazem- brutalno isuvise realni...
Nemacki me filmovi ne zanimaju.
Jos samo Brazilski i svedski filmovi.
Dakle govorim o filmovima koji se gledaju kao i nasi tj domaci, samo sto nama nije domaci npr princ egipta ali njima je.
Americki zanr-preovladjuje akcija a kroz akciju nasilje -ocena 6.
Koreanski i Tajlandski Filmovi, mislim da mi (bar evropljani) nismo navikli na takve filmove kao sto je koreanski oldboy ili tajlandski 48 sati.
Kineski film, mislim da preovladjuje najvise istoriski film kroz akciju. Ali takodje mislim da Kinezi kao i koreanci imaju lepe romanticne filmove koji su manje poznati nama.
Za ruske filmove bih rekao da tu preovladjuje Avantura, mada nisam siguran, i par ljubavnih.
Francuska kinematografija pravi dobre zaplete u filmovima ali to nije to. Zanr je romanticna drama/komedija. Ili samo drama.
Poseduju iskru gde kada gledate film mozete da zaspete mirno kada se film zavrsi.
Sada, da cujem nekog iskusnog a ne ovakog amatera poput mene.
p.s
brazilski filmovi
akcija i akcija
Svedski
drama
Nemacki me filmovi ne zanimaju.
Jos samo Brazilski i svedski filmovi.
Dakle govorim o filmovima koji se gledaju kao i nasi tj domaci, samo sto nama nije domaci npr princ egipta ali njima je.
Americki zanr-preovladjuje akcija a kroz akciju nasilje -ocena 6.
Koreanski i Tajlandski Filmovi, mislim da mi (bar evropljani) nismo navikli na takve filmove kao sto je koreanski oldboy ili tajlandski 48 sati.
Kineski film, mislim da preovladjuje najvise istoriski film kroz akciju. Ali takodje mislim da Kinezi kao i koreanci imaju lepe romanticne filmove koji su manje poznati nama.
Za ruske filmove bih rekao da tu preovladjuje Avantura, mada nisam siguran, i par ljubavnih.
Francuska kinematografija pravi dobre zaplete u filmovima ali to nije to. Zanr je romanticna drama/komedija. Ili samo drama.
Poseduju iskru gde kada gledate film mozete da zaspete mirno kada se film zavrsi.
Sada, da cujem nekog iskusnog a ne ovakog amatera poput mene.

p.s
brazilski filmovi
akcija i akcija
Svedski
drama
Poslednja izmena: