Ne mogu ... ne danas barem.raindog:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu ... ne danas barem.raindog:
goodday:pa da ....ono, prodje...je li da, da sam sada glupo uleteo :?
Totalan idiotizam.wet look:nego...
kazu da se nekako visoki muskarci uvek "loze" na "pikavce"...
a nizi na "motke"...tj. visoke zene...
elem,zasto li je to tako?ako uopste jeste...
i da...a koliko ste vi visoki...ali iskreno... :wink:
apotekarka:goodday:pa da ....ono, prodje...je li da, da sam sada glupo uleteo :?
Aha, prilično...
kojote:apotekarka:goodday:pa da ....ono, prodje...je li da, da sam sada glupo uleteo :?
Aha, prilično...
...prilicno dobro OSECAS u SENDVICU,slatka moja... :wink:
d1:ok kojote... tvoje poruke koje nemaju veze sa temama ce biti brisane kada god budem tu da ih primetim pravovremeno... a slicno ce postupati i ostali modovi
ako imas nameru da chatujes sa nekim ili koristi pp ili idi na chat
Drzi gace, same spadajuapotekarka:d1:ok kojote... tvoje poruke koje nemaju veze sa temama ce biti brisane kada god budem tu da ih primetim pravovremeno... a slicno ce postupati i ostali modovi
ako imas nameru da chatujes sa nekim ili koristi pp ili idi na chat
Ala si mu odbrusio. od straha gaće spadaju....
well... mozda sam na recima los, ali veruj mi u brisanju mi nema ravnog...apotekarka:Ala si mu odbrusio. od straha gaće spadaju....
d1:well... mozda sam na recima los, ali veruj mi u brisanju mi nema ravnog...apotekarka:Ala si mu odbrusio. od straha gaće spadaju....
nadam se da se od veceras nece truditi da skace po zivcima svake osobe zenskog pola... u suprotnom ce biti primenjene jace sankcije, ali to nije vasa stvar
d1:nemam nameru da ulazim u raspravu sa tobom
ako tebi nije jasno zasto ti upucuju te reci onda ti ja tu ne mogu pomoci... uostalom, zasto ih ne pitas na pp kada ti se uvredljivo obrate za objasnjenje zasto to rade...
wet look:krvolok i m. , cekam...odgovore,naravno... :wink: :wink: :wink:
A, ti bi bas da se druzis,je li ? Pa onda dodji na private, dodzi, dozi, sta je, PANIKA, a ?![]()
![]()
![]()
ne provociraj bez veze.... please :?krvolok:I, sta se desilo sa jadnim Kojotom, niste ga, valjda, svi BANDOVALI !?!
d1:ne provociraj bez veze.... please :?krvolok:I, sta se desilo sa jadnim Kojotom, niste ga, valjda, svi BANDOVALI !?!
Dobro, VAZI !![]()
![]()
![]()