Prodigy nam krade EXIT!!!!!!!!! A. L. A. R. M.

• Začetnik teme Začetnik teme laks
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

laks

Primećen član
Poruka
590
Alo ljudi, bojkotujte WARRIOR DANCE FESTIVAL, ne idite na festival, zar ne vidite da englezi oce da uzmu i to malo dobre istocne ideje kao sto je EXIT, ****** mislite glavama!!!! Znam i ja sam slusao i na prvom koncertu Prodigy`a bio u pioniru davne 96 cini mi se da neguglam sada, no nije to poenta, videli su ogromnu zaradu na EXIT`u i sad to oce da nam otmu, pozivam sve da prosire ovu vest i da ne idu i kupuju karte. Provalio sam ih, oce Keith da bude gazda festivala i da ubira plod, ljudi ponavljam dozovite se pameti i ne idite na festival, neka ga pravi u Rumuniji.

Poslednja izmena:
Alo ljudi, bojkotujte WARRIOR DANCE FESTIVAL, ne idite na festival, zar ne vidite da englezi oce da uzmu i to malo dobre istocne ideje kao sto je EXIT, ****** mislite glavama!!!! Znam i ja sam slusao i na prvom koncertu Prodigy`a bio u pioniru davne 96 cini mi se da neguglam sada, no nije to poenta, videli su ogromnu zaradu na EXIT`u i sad to oce da nam otmu, pozivam sve da prosire ovu vest i da ne idu i kupuju karte. Provalio sam ih, oce Keith da bude gazda festivala i da ubira plod, ljudi ponavljam dozovite se pameti i ne idite na festival, neka ga pravi u Rumuniji.

Не треба нам ни егзит ни продиџи. Ови доводе музичаре који су били популарни пре 15-20 година....крш и лом.

А то што ће на хиљаде странаца да дође и да остави своје паре код нас, то ништа, а?

Видим, лепо ти желиш Србији. Свака част.

А то што ће на хиљаде странаца да дође и да остави своје паре код нас, то ништа, а?

Видим, лепо ти желиш Србији. Свака част.
Ne razumes, festival se zove Warrior dance, tako da licenca ide sa njim a njima je u planu samo da navuku ljude i izreklamiraju festival u zemlji gde postoji nabolji festival u evropi a to je EXIT. Da ja Srbiji zelim sve najbolje zato ovo i pisem, samo problem je sto ti ne vidis siru sliku, kao i vecina ovog naroda, vi vidite samo ovu godinu a oni gledaju kako da naprave projekat koji ce da seta po svetu ali sa Srpskom idejom EXIT`a. Ako to ne kapiras, zao mi je.

Poslednja izmena:

Back