i pravilo je , da ona jedinica koja u sukobu ispali manje metaka je ustvari bolja... manje vise to je uvek istina , jer ne panici , jer ne tuce rafalom i to gde stigne , vec nadje sebi zaklon i pametno... Uvek kada se nasi sukobe sa tako nekom jedinicom , ili prosto naoruzanom grupacijom ljudi , cim ja nisam tu blizu , a cujem da ovi pucaju ko na svadbi , da tuku iz cega stignu , i dugim rafalima ,odma znam da ce ih nasi zgaziti i to u roku od odma... u tebi je prirodno da recimo cim krene borba zalegnes , ali ti treba da znas kada se to raqdi kada ne , u borbi po sumama , gde ima drveca , nikada se NELEZE , uvek se stane uz drvo , jer ti kada zezis tvoja silueta viri , noge recimo , i mozes popiti metak od napred , al kada stojis , ti si , bar sto se tice ovih ispred tebe uvek u zaklonu... jer kada opletu po tebi a ti lezis , nema sanse da te ne pokupi bar koji metak po nogama... to se sve uci iskustvom... i uvek onaj koji nosi naj ubojitije oruzje , recimo mitraljez m84 , on je uvek naj upadljiviji , i na njega uglavnom ide najvise napada , tromblona , zolja itd... zato on uvek mora biti u najboljem sklonistu i najbolje zasticen , ja ispalim metak iz snajpera
(m76) i nisam toliko upadljiv, niko ni ne vidi odakle , ali ovaj sto poklapa iz mitraljeza, taj je svima meta...