rudy_kv
Aktivan član
- Poruka
- 1.206
A gde si ti bio?timmy:kada cemo vec jednom da stignemo negde :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde si ti bio?timmy:kada cemo vec jednom da stignemo negde :shock:
pokazivao sam brod jednoj putnici i malo sam se zaboraviorudy_kv:A gde si ti bio?timmy:kada cemo vec jednom da stignemo negde :shock:
Ala si ti zaboravan...timmy:pokazivao sam brod jednoj putnici i malo sam se zaboraviorudy_kv:A gde si ti bio?timmy:kada cemo vec jednom da stignemo negde :shock:ops:
tri putarudy_kv:Ala si ti zaboravan...timmy:pokazivao sam brod jednoj putnici i malo sam se zaboraviorudy_kv:A gde si ti bio?timmy:kada cemo vec jednom da stignemo negde :shock:ops:
Aaaa....u kaaaabiiiiniiii....c,c,c,c,c,c....JOVANA77:joj ja sam bila u kabini.....sa svojim slepim putnikom....a velika kabina, pa dok sam mu sve pokazala(u kabini breeeeee)![]()
rudy_kv:Aaaa....u kaaaabiiiiniiii....c,c,c,c,c,c....JOVANA77:joj ja sam bila u kabini.....sa svojim slepim putnikom....a velika kabina, pa dok sam mu sve pokazala(u kabini breeeeee)![]()
kolko puta(si pokazala) :wink:JOVANA77:rudy_kv:Aaaa....u kaaaabiiiiniiii....c,c,c,c,c,c....JOVANA77:joj ja sam bila u kabini.....sa svojim slepim putnikom....a velika kabina, pa dok sam mu sve pokazala(u kabini breeeeee)![]()
sram te bilo.....ti odma´ pomislio.....cccccc
JA SAM BRE POSTENA ZENA!!!!!!!!!!!!![]()
A otkud ti znas sta sam ja pomislio...JOVANA77:rudy_kv:Aaaa....u kaaaabiiiiniiii....c,c,c,c,c,c....JOVANA77:joj ja sam bila u kabini.....sa svojim slepim putnikom....a velika kabina, pa dok sam mu sve pokazala(u kabini breeeeee)![]()
timmy:kolko puta(si pokazala) :wink:JOVANA77:rudy_kv:Aaaa....u kaaaabiiiiniiii....c,c,c,c,c,c....JOVANA77:joj ja sam bila u kabini.....sa svojim slepim putnikom....a velika kabina, pa dok sam mu sve pokazala(u kabini breeeeee)![]()
OK!mishica:![]()
![]()
![]()
Dobroooooo... lepo ste se zabavljali na odmoru, a da mi krenemo sada negde. Ima neko predlog gde da krenemo, u kom pravcu da okrenemo brod?
(samo ne na Haron, plz. tamo mi nije bilo fino)