Prodaje bubreg da bi prehranio porodicu

Да ја знам шта сам написао
Ти очекујеш да се Тадић меша у све
ја не ја желим да свако ради свој посао
и не нисам контрадикторан, јер се он трпа тамо где му није место
ako ti tako kazes......
ja ne ocekujem-hateri ocekuju.........
budi ljubazan,pa ne obrci moje reci.................

kao sto rekoh,moje misljenje se bazira samo na osnovu sopstvenog pogleda na,u ovom slucaju,stanje u zemlji............nikakvi eksperti i nikakvo tupljenje mozga niti od strane pristalca sadasnje vlade,niti od strane hatera..............
bila je jaca.ali opet nismo imali sta da jedemo,tako da ne vidim kako je obican,mali covek, imao koristi od toga............
sto se tice 80,tad nisam bila ni u planu,daleko od toga,tako da o tome ne mogu da tvrdim,ali meni je dovoljno to da su posle tih 80 usledile famozne 90 i inflacija.........

После тих 90-их дошле су 2000-те и ево још трају.
Скоро ће 10 година од када су "демократе"на власти,па су се дешавали случајеви умирања од глади,сечење прстију,број самоубистава у порасту,штрајкови,масовни откази...Вероватно ће се 2012,причати о том двехиљадитим као што се сада прича о 90-тим.

ako ti tako kazes......
ja ne ocekujem-hateri ocekuju.........
budi ljubazan,pa ne obrci moje reci.................

ne.naravno,nismo nikada imali para,to nikakve veze sa krizom nema,samo sto je sada stanje jos gore,a Tadic,nazalost nema magicni stapic........
Ali socijalna pomoc svakako postoji.

Ја не обрћем, видиш ја бих волео да се определи да ли ће Србија бити демократија и свако ради свој посао у складу са законом и постајемо правна држава
или жели диктатуру (против чега ја лично немам ништа против)

али ово нешто између води у тиранију и беду

Ја не обрћем, видиш ја бих волео да се определи да ли ће Србија бити демократија и свако ради свој посао у складу са законом и постајемо правна држава
или жели диктатуру (против чега ја лично немам ништа против)

али ово нешто између води у тиранију и беду

da, obrces...............to sa tadicem je bio sarkazam,a tako izvuceno iz konteksta ne deluje bas tako.............
na ostalo,nemam neki komenatr vredan pomena..............

После тих 90-их дошле су 2000-те и ево још трају.
Скоро ће 10 година од када су "демократе"на власти,па су се дешавали случајеви умирања од глади,сечење прстију,број самоубистава у порасту,штрајкови,масовни откази...Вероватно ће се 2012,причати о том двехиљадитим као што се сада прича о 90-тим.

sve je to tragicno............a mss da nebi ljudi strajkovali toliko za vreme,dragog nam Slobe,da su smeli?
i da li bi se okurazili toliko da sebi seckaju prstice?
bi.da su smeli..............

TO JE DRUGI KISELI PLOD KAPITALIZMA!

U KAPITALIZMU SE SVE PRETVARA U ROBU: I KRV I ORGANI I ZIVOTNA SREDINA I SAM ZIVOT....

NEMOJTE DA SE CUDITE: TA POJAVA JE U KAPITALIZMU UOBICAJENA.

HUMANOST JE POJAVA ZA CUDJHENJE!

И поред свега срља се у капитализам !
...
Скоро сам читао нешто на тему како је дошло време да обичног човека више ништа не може да зачуди и саблазни.
Утицај медија довео је до тога да се народ презаситио свега и свачега,па на све што види слегне раменима и каже:
-Пих ништа ново.

Back