Prodaja nasledstva

nesvesna

Zainteresovan član
Poruka
171
Da li smatrate da je ok uzeti novac kao nasledni deo, a da strana koja isto nasledjuje proda jednu od nekretnina da vas isplati...to je jedna teska situacija u kojoj se strana koja treba da isplati novac oseca uzasno i govori da je to neoprostivo...zasto je neoprostivo?

Da li smatrate da je ok uzeti novac kao nasledni deo, a da strana koja isto nasledjuje proda jednu od nekretnina da vas isplati...to je jedna teska situacija u kojoj se strana koja treba da isplati novac oseca uzasno i govori da je to neoprostivo...zasto je neoprostivo?
nema tu OK ili NEOK
zakon je jasan u nasledjivanjima

Neoprostivo je zato što se njemu/njoj izbijaju pare iz džepa, da je obrnuto, poprilično sam siguran da bi ta druga strana šutjela.

Budi sretna da nisi.
Mater i sestre su se isto na ostavinskoj super dogovorile, sada su se par godina poslije neke stvari iskristalizirale, pa si više nisu tako dobre.
U biti je krivo tazbinsko srodstvo.
Uvek je najlakše posvadjati se i napraviti haos.
Može to lepo da se reši bez razmirica.
Žao mi je što su imale loše iskustvo - ali same su krive za to, zar ne?

Užasno je jedino što hijene posle nečije smrti zakrve i posvađaju se oko nasledstva. Da ima neke vanzemaljske pravde da taj pokojnik oko čije se imovine hvataju za vratove, izađe iz groba samo da ih popiša i da se trčeći vrati u grob.

bajo moj sva moja dedovina je jos na imenu tamo nekog cukun dede, shodno time nema prodaje ni za mene ni za rodbinu:per:

Užasno je jedino što hijene posle nečije smrti zakrve i posvađaju se oko nasledstva. Da ima neke vanzemaljske pravde da taj pokojnik oko čije se imovine hvataju za vratove, izađe iz groba samo da ih popiša i da se trčeći vrati u grob.
postoji testament kao institucija, lepo za zivota napises kako i sta i nema nikakve frke. Ali neeee srboljuba mrzi da to radi ostavi to sinu itd itd

Back