Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Procurio izveštaj američkih obaveštajaca koji možda upućuje na uzrok nastanka pandemije
Ma to je kao da majmunu daš da vozi avion tako i njima laboratoriju. Pa sve na gurku preskaču procedure, zaobilaze, vataju krivine. Davno sam slušao kako proizvodnja funkcioniše u kini i kakve sve muke imaju strane korporacije.
Ma to je kao da majmunu daš da vozi avion tako i njima laboratoriju. Pa sve na gurku preskaču procedure, zaobilaze, vataju krivine. Davno sam slušao kako proizvodnja funkcioniše u kini i kakve sve muke imaju strane korporacije.
Hoćeš da kažeš da njihov primitivizam kriv za koronu. Zapravo tako nešto i jeste logično, bilo da su jeli šišmiše i zmije kao što jedu pse , bilo da je zbog primitivnih procedura došlo do izlivanja .
Svako ko je imao kontakte kao ja sa inženjerima i tehnolozima koji su selili pogone svetskih korporacija u kinu zna o čemu pišem i koji su problemi bili u pitanju.
Naslov je prilično korektan, ljudi koji su hospitalizovani možda jesu bili oboleli od korone. A upravo to možda jeste reč koja naslovu daje korektnost, to jest neutralnost. Ono što ostaje činjenica jeste to da ni sada ne znamo uzrok korone.
Svako ko je imao kontakte kao ja sa inženjerima i tehnolozima koji su selili pogone svetskih korporacija u kinu zna o čemu pišem i koji su problemi bili u pitanju.