PROCUREO TAJNI PLAN SLOBODANA MILOŠEVIĆA ZA OKUPACIJU HRVATSKE: Ovaj tekst je DIGAO BALKAN NA NOGE!

on je crnogorac........a crnogorci za fotelju decu prodaju. Znaci , mislio je samo na sopstveno debelo meso. Marko je imao samo "kolateralnu " korist, kao i sestra mu Marija.

Mislim da ste prestrogi prema SM, činjenica je da su mu deca bila kolateral, a on je više mislio da ima misiju nego što ga je novac zanimao .

One koje novac zanima , obično završe negde u prirodi pišući memoare i jednom u 5 godina istresu za neke novine velike reči (naravno debelo ih naplaćujući)...ovaj naš je završio u prirodi ispod lipe

nije mi u praksi da otvaram teme, jer to uvek umesto mene ucini neko drugi i za to sam mu zahvalan. Medjutim, ovog puta nisam mogao "izdrzati" pa sam "pozurio" da otvorim diskusiju o ovoj temi koju sam jutros procitao u "ESPRESO"
(https://www.espreso.rs/svet/hrvatsk...u-hrvatske-ovaj-tekst-je-digao-balkan-na-noge)

moram reci hrvatskom novinari Gerovcu da je njegov strah bio opravdan...........HRVATSKA i hrvatski narod danas zive upravo tako kako je Gerovac u svojim mislima pretpostavljao "sta bi bilo kad bi......." I TO U NANO-MIKRONSKOM DETALJU, samo, sto reci Milosevic, Srbija,.......treba da zameni sa AMERIKA.
Postoji li ijedan Argument koji ovo moze da pobije?

Da cujem.........

Milošević je u praksi predao RSK i izdao Srbe.

dobar sarkazam :hahaha:
"šta bi se dogodilo da je Srbija, odnosno Slobodan Milošević, pobedila u ratu 1991.
. Recimo, potpuno sam siguran da bi nas Srbi odmah u startu ponizili do te mere strašno da bi nam za predsednika, guvernera nametnuli bivšeg oficira JNA.
u vrlo kratkom vremenu bi iz države pobeglo, procenjujem, od 300 do 500 hiljada ljudi.
.. I tako idu slike, hvata me jeza, ali onda se trgnem, jer mi smo, na svu sreću, u ratu pobedili.
Da je ovo istina i da je Srbija krenula na vas vi bi bili vraćeni u kameno doba ali pošto lažete vi tražite i dalje opravdanje za etničko čišćenje Srba.

Duhovita parodija na racun danasnjeg stanja u Hrvatskoj!
Zasto je morao uzeti bas "srpske okupatore "za primjer samo on zna!
Pa ima smisla da je uzeo Srbe jer oni i danas krive Srbe za sve moguce i nemoguce. Oni sami sebe lazu da su ono sto nijesu.
Pa kako bi onda krivili sami sebe za svoje jadno stanje?

Back