Pročitao sam vest pre pola sata a još ne mogu da verujem..

on je bio clan LDP-a,sto ce reci da je bio neki za kim se ne treba potresti.

Е, нек је вама Бог у помоћи, несретницима, којима је важно само да странчарите и политичарите, а ништа добро нисте у стању да видите у човеку, и ономе, далеко битнијем, по чему ће се памтити...

Нема смисла објашњавати некима који нису у стању да разумеју, нити да разлуче битно од небитног.

А грешан је, ту и тамо, сваки човек, мање или више, тражећи свој пут, па тако и Дивљан...

Бог ће му судити... Или неће...

Наше је да будемо хришћани (или шта год, само нек је искрено и часно), и да се молимо, да Он (опет, у коме год лицу био) свакоме опрости грехе.

Ej,aj odjebite ja prestanem vi nastavljate,koji ste vi licemeri,a da je umro neko ko se vama nije svideo onda bi vas bilo briga.

A i zabole me,ako neko nije voleo moju zemlju radio protiv nje,naravno da ga necu zaliti,a vi slusajte i uzivate i mozete samo da zalite sto ste tako nakaradni.Ja bar kazem sta mislim i ne foliram se.

Ovo je pdf gde je njegov politički angažman apsolutno nebitan i gde se poštovanje odaje čoveku koji je značajan trag ostavio na ex-yu i srpskoj muzičkoj sceni. Isključivo na osnovu toga se ovde ocenjuje njegovo životno delo.
Jednostavno nisi ni trebala da se javljaš,kao što se ovde niko ne bi javio da je preminuo neko čija nas karijera ne interesuje ili nam se ne sviđa iz ovog ili onog razloga,ili si mogla da otvoriš na politici temu pa da diskutujete o njegovom političkom delovanju(koje je btw. toliko bilo "bitno" da ga nisam ni registrovao).

Ovako si samo demonstrirala odsustvo osnovne pristojnosti.

Ovo je pdf gde je njegov politički angažman apsolutno nebitan i gde se poštovanje odaje čoveku koji je značajan trag ostavio na ex-yu i srpskoj muzičkoj sceni. Isključivo na osnovu toga se ovde ocenjuje njegovo životno delo.
Jednostavno nisi ni trebala da se javljaš,kao što se ovde niko ne bi javio da je preminuo neko čija nas karijera ne interesuje ili nam se ne sviđa iz ovog ili onog razloga,ili si mogla da otvoriš na politici temu pa da diskutujete o njegovom političkom delovanju(koje je btw. toliko bilo "bitno" da ga nisam ni registrovao).

Ovako si samo demonstrirala odsustvo osnovne pristojnosti.

:tick:

Nijedna dobra žurka nije mogla da prođe bez "Maljčika", "Jedine"..
...govorim o žurkama od pre dvadesetak godina, onim kućevnim, na kojima je najromantičniji momenat mogao da bude kada se u sred bučne žurke, u sobi u kojoj su nabacane jakne, nađeš nasamo sa osobom ko je u tom trenutku čitav tvoj svet, dok iz dnevne sobe glasno "Dobuje kiša u ritmu tam tama..:"

Back