Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on je bio clan LDP-a,sto ce reci da je bio neki za kim se ne treba potresti.
A bas sam juce vrteo neke njihove pesme na youtube.
- - - - - - - - - -
![]()
I sad svako ko god umre ko je doprineo i podrzavao propast Srbije ja moram da cenim,stvarno vam je logika.Isto kao i za Balasevica.
Ej,aj odjebite ja prestanem vi nastavljate,koji ste vi licemeri,a da je umro neko ko se vama nije svideo onda bi vas bilo briga.
A i zabole me,ako neko nije voleo moju zemlju radio protiv nje,naravno da ga necu zaliti,a vi slusajte i uzivate i mozete samo da zalite sto ste tako nakaradni.Ja bar kazem sta mislim i ne foliram se.
Ovo je pdf gde je njegov politički angažman apsolutno nebitan i gde se poštovanje odaje čoveku koji je značajan trag ostavio na ex-yu i srpskoj muzičkoj sceni. Isključivo na osnovu toga se ovde ocenjuje njegovo životno delo.
Jednostavno nisi ni trebala da se javljaš,kao što se ovde niko ne bi javio da je preminuo neko čija nas karijera ne interesuje ili nam se ne sviđa iz ovog ili onog razloga,ili si mogla da otvoriš na politici temu pa da diskutujete o njegovom političkom delovanju(koje je btw. toliko bilo "bitno" da ga nisam ni registrovao).
Ovako si samo demonstrirala odsustvo osnovne pristojnosti.
Ja cekao sam neki novi dan
i cekao sam neku toplu noc
cekao sam prolece da me odnese
I cekao sam da sa neba padnes ti
i bas na tome mestu budem ja
cekao sam, ko zna sta, da me odnese