- Poruka
- 42.994
dakle citam nekad ispovesti i naidjem na ovo i ostanem bez teksta.......
komentari!?
komentari!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WtfNjene prabake su bile presrećne ako ih nisu lemali od batina i ako nisu umirali od gladi
Džak krompira im je bio sreća
Ok, imaš poentu.
Ok, imaš poentu.
Ali razvod u 51 god ako su sve ostale stvari dobre su mi ono ne znam...
Deca su tu mnogo bitnija.
To su odrasli ljudi (25-30) godina, nisu više decaOk, imaš poentu.
Ali razvod u 51 god ako su sve ostale stvari dobre su mi ono ne znam...
Deca su tu mnogo bitnija.
Slažem se. Verovatno neki problem postoji, sad koji. Deluje da je više do njega nešto, jer je bio okej muž.trebali bi biti odrasli ljudi
zashto je on posle 30 godina uopshte imao potrebu da tako neshto kazhe!?
i zbog chega se sad od nje ochekuje da ona mora tako dalje nastaviti ?
U pravu si.To su odrasli ljudi (25-30) godina, nisu više deca
To što se misli da ljudi posle 40. godine života umiru psihički, seksualno, romantično, je druga stvar, psihologija kaže da život tek tad počinje u pravom smislu, jer su obavljene nužne stvari
Wise, you are.Youth is wasted on the young ;(
I'm not sure how true that is, but when I was young I was pretty wasted.Youth is wasted on the young ;(
Tuzno...dakle citam nekad ispovesti i naidjem na ovo i ostanem bez teksta.......
komentari!?
Pogledajte prilog 922041
Mozda ju je voleo, pa prestao. I zaboravio da ju je ikada voleo.trebali bi biti odrasli ljudi
zashto je on posle 30 godina uopshte imao potrebu da tako neshto kazhe!?
i zbog chega se sad od nje ochekuje da ona mora tako dalje nastaviti ?
misim 30 godina je vetj ogromna numera ili deo zhivota koji postane shta!? lazh!?Nego ljudima je frapantna misao: moj ceo zivot je laz.
Prvo, nije ceo nego jedan deo a drugo ide se dalje, mozda pametniji, mozda ne, ali dalje.
mislish!?Voljenje je inače foliranje, malo sebe lažemo, malo onog s kim smo, u nedostatku boljih objašnjenja zašto smo sa nekim sa kim nam nije loše možda čak i dobro. Jer ljudi komplikuju i vole da kvare. A ispovesti.com su totalno u #nijesedesilo fazonu.
Pa da, ali nisi ti samo supruga, imas i mnoge druge uloge, to je samo deo tebe.misim 30 godina je vetj ogromna numera ili deo zhivota koji postane shta!? lazh!?
Realno...dok nju tangira, najnebitnija uloga!Pa da, ali nisi ti samo supruga, imas i mnoge druge uloge, to je samo deo tebe.
Covek je zivuljka koja prezivi mnogo gore stvari od ove.
A sve je ugao gledanja, mozes nesto da gledas kao propast ili kao mogucnost za novi pocetak![]()
Posle 30 godina braka,dakle citam nekad ispovesti i naidjem na ovo i ostanem bez teksta.......
komentari!?
Pogledajte prilog 922041
Cim je bio dobar, pazljiv, pomagao joj u svemu mogla je naslutiti da tu nesto debelo smrdi.dakle citam nekad ispovesti i naidjem na ovo i ostanem bez teksta.......
komentari!?
Pogledajte prilog 922041