proći će vam život zar vam žao nije

Verovatno se mnogi nalaze, ali ne zele da priznaju...

Imam druga koji je malo stariji od mene i ziveo je kao ja, a onda se promenio, promenio je zivotni stil, poceo je vise da izlazi, sa vise ljudi da se druzi i onda je shvatio da nije tacno ono sto sam ja rekao, i ja sam se zlozio sa njim, ali evo opet sam poceo sam mojim optuzivanjem sredine, iako znam da sredina nije toliko kriva za sve...

Sve zavisi od kolicine volje, ako neko nema volju, onda ce sredina vrsiti jak uticaj na njega, ali ako ima bas jaku volju da uspe u planiranom, onda mu sredina i nece predstavljati neki problem...

Nazalost ne mogu za sebe da kazem da imam toliko jaku volju, ali moram da priznam da u poslednje vreme ne obracam paznju na to sta ce masa pomisliti o meni... :lol: (niti me nesto preterano zanima)

nzm, meni vreme prolazi suvise brzo. ustvari, ja sam previse spora. propustila sam dosta toga.
ali, kada vidim kako zive ljudi u mojoj okolini, i kada shvatim da je to namenjeno i meni (jer, kome nije), izgubim i ovo malo volje sto imam. ljudi su postali jako prosti i zamenljivi. zivi se zbog para i nekih krajnje nebitnih stvari. jednostavno, vaspitani smo da trazimo posao koji se placa, a ne koji mi volimo i koji bi uticao na razvoj nase licnosti. ljudi su i umetnost pretvorili u novac. to mi je jedino krivo, sto ne zavisi od mene koliko cu biti zadovoljna zivotom. jednostavno nikoga nije briga ni za nas, ni za ovu zemlju, a kamoli za covecanstvo uopste. zato mi dodje da skupim pare i pobegnem u afriku, i zivim u nekom plemenu. zivot je gubljenje vremena.
ali, sta ja znam o zivotu?

joj blama nisam siguran jel ide spojeno ili rastavljeno proći će vam?

nego, pošto sam u govnarskom fazonu noćas

jel se tripujete i plašite nekad ili često kako vam život prolazi na gluposti u nekim unapred određenim okvirima bez realizacije 90 posto svojih primarnih ili bar realno mogiućih želja?

posšo jeodgovor u 99% da glvnije pitanje -

šta vas sprečava u tome?

Mani ti ovo, mnogo je bitnije ovo 1. sto si napisao...:lol: Evo da ti pojasnim...

Skraćeni oblik futura I glagola koji se završavaju na -ti se gradi dodavanjem enklitičkog oblika futura pomoćnog glagola hteti (ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će) na infinitivnu osnovu.
ja ću raditi - radiću
ti ćeš sedeti - sedećeš
Glagoli koji se završavaju na -ći nemaju skraćeni oblik futura I već samo dva rasporeda pomoćnog glagola hteti i infinitiva.
ja ću ići - ići ću
ti ćeš moći - moći ćeš

Dakle, odvojeno miki...:hvala:

Back