Procesor POMOC !!

pa slab je 2,2 je bez overkloka gta4 nemoze da tera lepo da je bar na 3,0 al nebih uzimao nov samo zbog gta IV
MORA DA IMA NEKI PROCESOR AJDE LJUDI PREPORUCITE MII :D
?????????????????????????????????????????????????????????

Poslednja izmena:
klokovao si ga za samo 300mhz,ja sam moj E1200 sa 1,6 na 2,2Ghz tj. 37% ,bez dizanja voltaze. Ne prelazi 40c sa fabrickim coolerom.
ovaj moj ima mali kes,best bye i nije namenjen kloku,al video sam test gde ga je lik terao na 3Ghz,ja ne mogu posto mi je ploca teska brljotina,klokuje memoriju sa magistralom

Neznam sta da radim sad p s imam jednu 8600 gt za tebe FOX :D

sta za prodaju? neznam ni sta cu sa mojom 8500gt , ne igram ti ja nista,lazem samo CS,al to radi i na intergisanoj :)
kako hoces ,kupi neki ,taj prodaj i prepolovi trosak,da je moj terao bih ga preko 3GHz,al nije moj i ti nisi ja,tako ako se ne razumes bolje zameni neko da ga ubijes

i jesi li siguran da igrice ne gusi nesto drugo,ram,gpu???

pa grafickih karti sa tom oznakom imas milion,koliko rama ima ?

neznam sta bih ti rekao,nekada sam svasta terao na 600mhz ,a danas je malo i dual na 2,2Ghz,sta reci.
treba u obzir uzeti i hard,danas mu on dodje najuze grlo koje usporava sistem.

tesko je reci koja komponenta ti "koci" igrice,al najlakse je smanjiti grafiku,rezoluciju i probati kako ide,u zahtevnost igara odavno ne verujem,terao sam igre na 2x slabijim masinama od preporucenih

Hvala ali neznam koliko koji trosi wati posto neznam koje mi je napajanje mozda napajanje budem menjao posto kad ga stavim na 3.0 kaze mi overvoltage a to je klok od 40 posto pa sam mislio da ga sa novim napajanjem roknem do 3.0 mozda 3.1

za klokovanje ti je jako bitna ploca koju imas, ja imam plocu koja podrzava procesore maksimalne snage od 95 wati
i cim podignem procesor sa 2,7ghz na 3,1 restartuje se komp, ili pobrljavi pa se restartuje, nisi ostavio pun naziv ploce

Back