Procene antikviteta

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da li mi neko može reći iz kog vremena je ovaj prsten
NEF_1956 copy (Custom).jpg

Posjedujem glinenu ili terakotnu figuru , veoma staru , ne znam joj vrijednost .Ko moze da pomogne:)Pripadala je nekom ko se bavio arheoloskim istrazivanjima , i postavkama u muzejima..Figurica ima tri noge , u sredini poluloptast otvor i tri glave..Moze da stane na veci dlan.
Ako nekog zanima mogu da posaljem sliku..

Postovani,
bilo bi lepo vidjeno, a i olaksalo bi nam procenu kada bi okacili malo slicica te Vase Omege.
Recimo, sliku ciferblata, pa onda otvorite zadnji poklopac, pa slikate, a ako ima dva poklopca otvorite prvo jedan, pa slikate , pa onda otvorite drugi, pa slikate i sve nekako tako ili slicno.
Ovako da dajemo procenu na podatke koje ste dalo bilo bi jos neozbiljnije nego
sto ste vi postavili temu.
S postovanjem

omega grand prix paris 1900
na poklopcu drugom pise omega i br.3131394 c 11

drugi sat je schaffhausen, unutra pise 14 k 0585 sa zigom i brojem 892974,bez stakla i sestice, radi
ako mozete na osnovu ovih slika i podataka da procenite vrednost,Vi pomozite

Molim poznavaoce da mi kazu(orjentacionu) vrednost knjige NOViI ZAVJET, prevod Vuka Karadzica, stampan u Berlinu 1857.god. u stampriji Trovic i sin... Hvala unapred !

Prilozi

• Fotografija-0091.jpg
    Fotografija-0091.jpg
    30,2 KB · Pregleda: 15
Moze li neko da mi kaze nesto vise o ovom prstenu.........izvinjavam se sto je slika malo losa jer je uradjena mobilnim telefonom.........inace na prstenu nema nikakvih oznaka ili gravura samo taj krst (cini mi se Nemacki).Hvala unapred.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    103,5 KB · Pregleda: 19

Back