Procene antikviteta

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uf..ajmo ovako...ja sam ljudi moji laik u ovim stvarima.Knjigu posedujem a do skoro nista nisam znao o njoj.Kao sto sam vec napisao-sa mojim znanjem nisam u mogucnosti da odredim vrednost.Razlog mog javljanja u ovom forumu i jeste da nesto o njoj saznam,sto je i uspelo(hvala Pini).A i da saznam dali ima neku vrednost i kolika je.Prodaja mi nije razlog oglasavanja ovde,cak sam i napisao da bi je prodavao samo u slucaju da me njena cena bas bas iznenadi.Razlog je -sto jako lepo izgleda i moje misljenje da za novac koji bi dobio za nju nebi imao na sta kvalitetnije da potrosim.Tako da je nebi davao za ispod 800evra a sumnjam da moze i priblizno toliko vredeti.Sad vam je valjda jasnije zasto nisam izbacivao cenu,jednostavno mislim da nevredi dovoljno u novcu da bi je se odrekao.

da vam iskreno kazem i jedan i drugi ste preterali i ovaj sa 10e i ti sa800 vrednost te knjige je oko 120evr do 150ev ja sam pre 2 godine kupio knjigu u debeloj kozi sa srebrenim ukrasom samo na koricama godina 1869 na nemackom zapise m lutera za 160evr vi sto prodajete uvek vam malo i mislite da mi kupujemo pa preprodajemo ali za ove stranice zna svako i svako moze da kupi mislim na ljude koji to traze ----danas svi sve znaju tesko je nekog prevarit---- ja inace skupljam religiozne knjige i ne bavim se preprodajom mozda nekad sve moje kolekcije prodaju moji klinci ko zna - ako imas interesa da je prodas javi se pozdrav pini

Sta sad da ti kazem...po stilu kojim pises se vidi da si ok osoba ..ali ja ni posle nekoliko prepiski nisam uspeo da ti objasnim razlog mog oglasavanja na ovom forumu.Tvoje reci:" vi sto prodajete uvek vam malo i mislite da mi kupujemo pa preprodajemo" jednostavno nestoje posto sam jasno naveo da mi nije do prodaje.Jedino me je zanimalo sta knjiga predstavlja i dali nesto vredi.Hvala ti na proceni da je to oko 120 -150e.Moj komentar o 800e je bio u sluzbi toga da vam objasnim da je nebi prodavao a i tu sam naveo da sam svestan da toliko nemoze da kosta.U svakom slucaju puno hvala na javljanju i ako saznam da ima nesto iz tvoje svere interesovanja sigurno cu ti javiti.A i ako mi se misljenje o zadrzavanju knjige za sebe promeni,kontaktiracu te.
Puno pozdrava

Samo da pitam koliki, otprilike vrednost mogu imati ovakvi dokumenti, slika jeste malo losa, al sta je tu je.....
Inace to je kupoprodajni ugovor iz 1880..imam takvih 18 dokumenata otprilike iz tog perioda, tj od 1880 pa do pocetka 20 veka!
Nije na prodaju, cisto informativno, pa ako se neko razume....
Hvala

Prilozi

• ugovor.jpg
    ugovor.jpg
    81,1 KB · Pregleda: 16
Тај сат нема батерије, већ има механизам на навијање. Јел тај сат има оног врапца који излази сваких сат времена, једино њега треба `ранити сунцокретом.

Back