Procene antikviteta

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam Nemacki vojni krst koji je nosen na sredini kragne tj uniforme.Krst ima na vrhu lenticu crveno crno bele boje na kojoj su vidljive sitne 4 rupe od igle kojima se kacio za kragnu.Inace krst je ratni trofej uzet od Nemackog generala iz princ Eugen divizije 1944 godine u Brckom.Zanima me da li neko zna okvirno cenu? krst je u odlicnom stanju.

Pozdrav zanima me procena ovog starog kandila inace na njemu je ugravirano Andreas u Theresia Buda. 1888 kandilo je tesko oko 7,5 kg, oko 55 cm dugacko, precnik oko 25 cm da napomenem ovo sam ja merio i nisu tacne mere vec okvirne
P2021323.jpg
P2021324.jpg
P2021325.jpg
P2021326.jpg

Poslednja izmena:
Može li neko da mi kaže, za koliko bih mogao da prodam Sveto pismo iz 1903 godine?
Prevod Đ. Daničić i Vuk Karadzić,
"izdanje britanskoga i inostranoga biblijskoga društva"
na Svetom pismu ne valjaju jedino korice koje su počele da se odvajaju od listova..isto tako prvih nekoliko listova su se odvojili od korica..sami listovi su super sačuvani neoštećeni..znači potrebno je samo koričenje..ili restauracija korica..

Treba mi procena starih dzepnih i rucnih satova pa se moli poznavalac da mi se javi na pp. Imam ih vise i nisam mogao da ih nadjem nigde da se orijentisem o vrednosti i sl. Evo nekih: chronometre elly watch co, spendid shockprotected, umf ruhla, fortunoff, anker 100 shockproof, orion swiss, aristo incabloc, vostok...

jel zna netko mesto na koje se mogu odneti neki predmeti da se proceni njihova vrednost ?

Zavisi o kakvim se predmetima radi. Ne procenjuju se na istom mestu umetnicke slike, antikni namestaj i ostali antikviteti. Mozda je najbolje da postavis slike na forum pa da ti pojedini clanovi foruma koji su specijalisti za pojedine oblasti daju svoje procene.
Ne kosta nista, a moze da koristi

Back