Procena diplome za iseljeničku vizu za Kanadu?

invizigot

Početnik
Poruka
41
Poštovani,
Trebala bi mi pomoć ako neko zna proceduru slanja diplome na procenu. (Educational Credential Assessments (ECA))
Jasno mi je sve osim onog dela što Fakultet treba da pošalje. Šta tačno oni treba da pošalju?
Na mom fakultetu su poprilično u rebusu, kao da nikada ovo nisu radili, a ja baš ne znam tačno šta da tražim.
Molim za pomoć bilo koga ko ima ideju kako ovo funkcioniše.
Hvala.z:poz:

Poštovani,
Trebala bi mi pomoć ako neko zna proceduru slanja diplome na procenu. (Educational Credential Assessments (ECA))
Jasno mi je sve osim onog dela što Fakultet treba da pošalje. Šta tačno oni treba da pošalju?
Na mom fakultetu su poprilično u rebusu, kao da nikada ovo nisu radili, a ja baš ne znam tačno šta da tražim.
Molim za pomoć bilo koga ko ima ideju kako ovo funkcioniše.
Hvala.z:poz:

Tvoju diplomu kao i sve polozene predmete i njihov opis treba da posalje tvoj fakultet njima. Znaci oni u svoju kovertu sa svojim pecatom da posalju toj sluzbi.

@invizigot, nemoj se oslanjati na fakultet da oni salju nesto u WES, oni to prosto nece i ne moraju da rade, dace ti pecate i potpise koji su ti potrebni i to je vise nego dovoljno s njihove strane. I ako neki u studentskoj sluzbi imaju dobru volju nekada, prosto nisu dovoljno informisani, a ne treba ti da neko radi i pogresi u tvoje ime.
Imas moje postove negde od aprila meseca na temi "Kako do kanadske iseljenicke vize", takodje je i emiiuki pisala o tome, uradi tako ceo WES proces i bice sve ok.
Srecno i pozdrav!

@invizigot, nemoj se oslanjati na fakultet da oni salju nesto u WES, oni to prosto nece i ne moraju da rade, dace ti pecate i potpise koji su ti potrebni i to je vise nego dovoljno s njihove strane. I ako neki u studentskoj sluzbi imaju dobru volju nekada, prosto nisu dovoljno informisani, a ne treba ti da neko radi i pogresi u tvoje ime.
Imas moje postove negde od aprila meseca na temi "Kako do kanadske iseljenicke vize", takodje je i emiiuki pisala o tome, uradi tako ceo WES proces i bice sve ok.
Srecno i pozdrav!

Hvala na odgovorima. Samo da vidima da li sam razumela. Znac to sto ide sa strane faxa treba da budu KOPIJE moje diplome i polozenih ispita? I onda samo zamolim na faxu da mi ispotpisuju i ispecatiraju? Pa sama posaljem. Da li tu isto treba da budu prevodi dokumenata?

Laura,da li uz aplikaciju spouse vizevize i ostalim dokumentima saljem i prevedenu diplomu sa faxa? Pitam jer je ona jos u izradi a dodela je negde u maju. Imam samo potvrdu da sam zavrsio fax.

Ne znam skoro nista o spouse vizi, ja sam aplicirala kao Federal Skilled Worker i morala sam da overim diplomu preko WES institucije. Da li na tvojoj checklisti pise da ti treba diploma?

Back