Procena brojnosti studentsko-narodnih protesta u odnosu na Vučićeve mitinge. Tema za slike i videa protesta i davajte vaše procene brojnosti (anketa)

Gde se više okuplja ljudi ? Ili na Studentsko-narodnim protestima ili na Vučićevim mitinzima ?

• Brojnost na Studentsko-narodnim protestima je veća

glasova: 2 12,5%
  • Brojnost na Studentsko-narodnim protestima je 10 puta veća nego na Vučićevim mitinzima

glasova: 6 37,5%
  • Brojnost je 100 puta veća na Studentsko-narodnim protestima nego na Vučićevim mitinzima

glasova: 5 31,3%
  • Na Vučićevim mitinzima je veća brojnost nego na Protestima

glasova: 3 18,8%

• Ukupno glasova
    16
Ovo je Vučićev miting u Negotinu skupilo se 200 isti dan kada je bilo u Nišu Pola miliona protiv njega.
Pogledajte prilog 1693645Pogledajte prilog 1693646

To kod Vučića je došlo na miting 2500 puta manje ljudi nego u Nišu gde je u isto vreme na protest protiv Vučića se skupilo 500.000
nije problem, eto vam 500.000 glasova pa sve da je ceo Niš sa 260.000 hteo da se razonodi dosadnog a lepog vikenda što znači da vas realno jednih te istih 240.000 iz cele Srbije, što je jbg, malo.

a 2500 puta manje od 500.000 može da odgovara kapacitetu krcate sale MZ Negotin gde su mogli da udju samo VIP domaćini iako su svi hteli

nije problem, eto vam 500.000 glasova pa sve da je ceo Niš sa 260.000 hteo da se razonodi dosadnog a lepog vikenda što znači da vas realno jednih te istih 240.000 iz cele Srbije, što je jbg, malo.

a 2500 puta manje od 500.000 može da odgovara kapacitetu krcate sale MZ Negotin gde su mogli da udju samo VIP domaćini iako su svi hteli
Nešto u poslednje vreme pravite mitinge samo u manjim gradovima, ne znam zašto

Nešto u poslednje vreme pravite mitinge samo u manjim gradovima, ne znam zašto
to si lepo primetio
i ja sam razmišljao šta je razlog
vodeći šetaju po vukojebinama, ovi iz vukojebina šetaju po asfaltu
šta misliš, da nije dogovoreno zajebavanje? :D

to si lepo primetio
i ja sam razmišljao šta je razlog
vodeći šetaju po vukojebinama, ovi iz vukojebina šetaju po asfaltu
šta misliš, da nije dogovoreno zajebavanje? :D
Ne mogu da odredim da li je to samo Sprečavanje Sukoba dvaju srbija, ili SNS nema dovoljno mitingaša pa da barem budu velika riba u maloj bari

Ne mogu da odredim da li je to samo Sprečavanje Sukoba dvaju srbija, ili SNS nema dovoljno mitingaša pa da barem budu velika riba u maloj bari
igra na sreću u kojoj narod sigurno gubi
organizatori sa druge strane veselo trljaju ruke
nebitno da li predstavljaju bele ili crne :D

@pawns

dedice i bakute sa foruma mogu odlično da se sete da kad god bi nekadašnji SRS malo više "zapalio junačku raju" pred izbore i potencijalno ugrozio Cobija
SRS bi obavezno baš uoči izbora napravio neki incident čime bi odvratio glasače koji ne vole agresiju

i dobro je prolazila ta fora
jeste, SRS ne bi pobedio ali bi se lepo obezbedio

Današnja taktika je blago modifikovana :D

Antologijska scena po meni Najveličanstvenija scena u istoriji 31.decembar 2024 ponoć na Studentskom trgu u Beogradu 200.000 studenata i građana u Gromoglasnoj tišini dočekuje ponoć i Novu 2025 godinu dok okolo odjekuju pucnji i paljba Saradnika okupatora

Posle ove scene Gromoglasne tišine neprijatelja je uhvatila jeza Vučiću je jasno da je gotov i da ovi ljudi neće stati i od tada je neuračunjljiv od straha.
Nema mu spasa ovo je toliko moćno

Poslednja izmena:
Niš 1.Mart Studentski edikt protest koji je trajao 18h i gde je prošlo 500.000 ljudi.
Jedan dobar snimak iz Drona gde mogu da se vide i okolne ulice, a ne samo trg.
Inače primetio sam još od ogromnog protesta u NS-u da snimci iz Dronova kriju stavarnu situaciju i snimaju samo jednu tačku trg i ništa više, nema letenja iznad ulica koje su kilometrima sa posetiocima protesta.
Ovaj snimak iz Niša sam jedva našao gde su dronom malo snimili i okolne ulice.

Nadam se da se u Beogradu neće ponoviti ista greška i da će tamo dronovi snimati i okolne ulice, a ne samo jedan trg i ne pomerati se odatle.

Posle tolikog hajpa mozete samo da se prebrojavate i frljate brojkama.
Sada slede pojačanje štrajkova i građanska neposlušnost i zborovi građana blokade opština već su studenti najavili to ide u narednim mesecima

Sada slede pojačanje štrajkova i građanska neposlušnost i zborovi građana blokade opština već su studenti najavili to ide u narednim mesecima
Ok. Kako to da doprinese promene? On će samo jedan dan da se pojavi na Pinku i kaze vi mene stvarno ne volite. Idem ja cao svima.

Ok. Kako to da doprinese promene? On će samo jedan dan da se pojavi na Pinku i kaze vi mene stvarno ne volite. Idem ja cao svima.
Ok kad se Vučić otkači od fotelje,.glasaćemo i postaviti drugog, svaki je bolji od Vučića koji je ucenjen snimkom iz Sky telefona
Svako ko nije ucenjen je 100 puta bolji i što pre ga dovesti

На овим протестима више него на скуповима Највећег Сина Србије и Србаља. Али не само да их има више, него су дошли упркос опструкцијама, самостално, а Вучкови једва са све превозом и сендвичима. Дакле, више вреди један који хоће од петорице који морају.

484192603_122114889920763016_3692046643928482024_n.jpg

Back