Procedura online upoznavanja je... ? 👋

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
42.176
Pisalo se više puta o online upoznavanju, ali ko želi hajde da opiše kako to u njegovom/njenom slučaju ide

Bilo da se radi o forumu, nekoj aplikaciji, instagram, X,.. bilo koji način gde ste prvo nekog "sreli" online. 🤖

Koliko traje razmena osnovnih info u direktnim porukama, da li se prvo o svemu raspitate gde radi, godine, s kim živi, ili puštate da vas nosi neobavezna komunikacija.. ?

Koliko brzo želite da se realno upoznate? Koliko brzo prelazite na telefon? Koristite li viber call , običan ili video poziv ;) 😸

Na koji način se predstavljate i kojom brzinom? 😎

Da li je vaša procedura uspešna? 👀

Itd 😇

Preko Interneta sam uživo upoznao trocifren broj ljudi, uglavnom preko sajtova za upoznavanje, pričaonica i foruma.
Sa nekima sam se upoznao nakon manje od 24h od prvog kuckanja, a sa nekima nakon više godina.
Pošto poslednjih godina tražim ženu, pored pitanja o slobodnom vremenu pitam i o planovima za budućnost.
Volim da razmenim FB, a može i telefon, mail i IG. Nisam se sa svima čuo telefonom. Nemam Viber i ne koristim video pozive.
Predstavljam se realno, jer laž opterećuje.
S obzirom da se sa nekima od ljudi sa neta i dalje družim, u nekoj meri je upoznavanje uspešno :)

Uvek gledam koliko mi prija razgovor i koliko me inspirise izvan te neke usiljene : wiba na internetu atmosfere.
Na internetu je komunikacija izuzetno bitna, jer se gubi fizicko prisustvo i kontekst.
Umem da se potrudim ali ocekujem i od druge strane. Ako grickam nokte i proklinjem eshalon dok cekam da odgovori sa: imam decka, ne nisam udata, da. To je red fleg i brzo recikliram.

Pisalo se više puta o online upoznavanju, ali ko želi hajde da opiše kako to u njegovom/njenom slučaju ide

Bilo da se radi o forumu, nekoj aplikaciji, instagram, X,.. bilo koji način gde ste prvo nekog "sreli" online. 🤖

Koliko traje razmena osnovnih info u direktnim porukama, da li se prvo o svemu raspitate gde radi, godine, s kim živi, ili puštate da vas nosi neobavezna komunikacija.. ?

Koliko brzo želite da se realno upoznate? Koliko brzo prelazite na telefon? Koristite li viber call , običan ili video poziv ;) 😸

Na koji način se predstavljate i kojom brzinom? 😎

Da li je vaša procedura uspešna? 👀

Itd 😇

Dok sam bio singl, upoznao sam par cura. Nijednu nisam pitao prvi da se vidimo live jer ne želim biti napadan a i zbog toga što znam da ako ona prva pomene vidjanje, da je stvarno zainteresovana. Ima tu verovatno i nekog muškog ponosa, tvrdoglavosti, u smislu - evo baš neću ja da prvi pitam.
Tu je bitno da živi iole blizu mene jer sigurno neću voziti 400 km da sretnem neku koja je u principu i dalje stranac.
Svi ti susreti su ostali u fazi upoznavanja osim jednog u kom paradoksalno nisam ni sreo tu curu jer je živela u drugoj zemlji a bila je i udata ali to je bila samo erotska online verzija upoznavanja koja je bogme potrajala. Ustvari ne samo erotska, mnogo smo ušli u dubinu duša, da nije bila udata i tako daleko, svašta bi tu bilo.

Gledam da online bude samo prečica do kontakta... jer najčešće fotografija i osećaj uživo nemaju veze 🧑‍💻

Jedino forum možda ima smisla jer vidiš šta neko misli, inače predstavljanje samo putem fotografija je sasvim ograničavajuće. A direktan razgovor može biti zanimljiv, no, procedura je bolje da ide tako da se prvo vidimo, pa onda piskaramo ako treba porukama.. Čisto da znam sa kim se pišem. 🕵️‍♀️

To prvo dakle viđanje, kratko, treba da bude čim pre.
Najčešće - ne bude ništa posle toga ;)

Back