Procedura online upoznavanja je... ? 👋

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
43.085
Pisalo se više puta o online upoznavanju, ali ko želi hajde da opiše kako to u njegovom/njenom slučaju ide

Bilo da se radi o forumu, nekoj aplikaciji, instagram, X,.. bilo koji način gde ste prvo nekog "sreli" online. 🤖

Koliko traje razmena osnovnih info u direktnim porukama, da li se prvo o svemu raspitate gde radi, godine, s kim živi, ili puštate da vas nosi neobavezna komunikacija.. ?

Koliko brzo želite da se realno upoznate? Koliko brzo prelazite na telefon? Koristite li viber call , običan ili video poziv ;) 😸

Na koji način se predstavljate i kojom brzinom? 😎

Da li je vaša procedura uspešna? 👀

Itd 😇

Preko Interneta sam uživo upoznao trocifren broj ljudi, uglavnom preko sajtova za upoznavanje, pričaonica i foruma.
Sa nekima sam se upoznao nakon manje od 24h od prvog kuckanja, a sa nekima nakon više godina.
Pošto poslednjih godina tražim ženu, pored pitanja o slobodnom vremenu pitam i o planovima za budućnost.
Volim da razmenim FB, a može i telefon, mail i IG. Nisam se sa svima čuo telefonom. Nemam Viber i ne koristim video pozive.
Predstavljam se realno, jer laž opterećuje.
S obzirom da se sa nekima od ljudi sa neta i dalje družim, u nekoj meri je upoznavanje uspešno :)

Uvek gledam koliko mi prija razgovor i koliko me inspirise izvan te neke usiljene : wiba na internetu atmosfere.
Na internetu je komunikacija izuzetno bitna, jer se gubi fizicko prisustvo i kontekst.
Umem da se potrudim ali ocekujem i od druge strane. Ako grickam nokte i proklinjem eshalon dok cekam da odgovori sa: imam decka, ne nisam udata, da. To je red fleg i brzo recikliram.

Pisalo se više puta o online upoznavanju, ali ko želi hajde da opiše kako to u njegovom/njenom slučaju ide

Bilo da se radi o forumu, nekoj aplikaciji, instagram, X,.. bilo koji način gde ste prvo nekog "sreli" online. 🤖

Koliko traje razmena osnovnih info u direktnim porukama, da li se prvo o svemu raspitate gde radi, godine, s kim živi, ili puštate da vas nosi neobavezna komunikacija.. ?

Koliko brzo želite da se realno upoznate? Koliko brzo prelazite na telefon? Koristite li viber call , običan ili video poziv ;) 😸

Itd 😇

Dok sam bio singl, upoznao sam par cura. Nijednu nisam pitao prvi da se vidimo live jer ne želim biti napadan a i zbog toga što znam da ako ona prva pomene vidjanje, da je stvarno zainteresovana. Ima tu verovatno i nekog muškog ponosa, tvrdoglavosti, u smislu - evo baš neću ja da prvi pitam.
Tu je bitno da živi iole blizu mene jer sigurno neću voziti 400 km da sretnem neku koja je u principu i dalje stranac.
Svi ti susreti su ostali u fazi upoznavanja osim jednog u kom paradoksalno nisam ni sreo tu curu jer je živela u drugoj zemlji a bila je i udata ali to je bila samo erotska online verzija upoznavanja koja je bogme potrajala. Ustvari ne samo erotska, mnogo smo ušli u dubinu duša, da nije bila udata i tako daleko, svašta bi tu bilo.

Gledam da online bude samo prečica do kontakta... jer najčešće fotografija i osećaj uživo nemaju veze 🧑‍💻

Jedino forum možda ima smisla jer vidiš šta neko misli, inače predstavljanje samo putem fotografija je sasvim ograničavajuće. A direktan razgovor može biti zanimljiv, no, procedura je bolje da ide tako da se prvo vidimo, pa onda piskaramo ako treba porukama.. Čisto da znam sa kim se pišem. 🕵️‍♀️

To prvo dakle viđanje, kratko, treba da bude čim pre.
Najčešće - ne bude ništa posle toga ;)

Sad razmišljam, možda sam fobfob ali nikako ne vidim razlog, motiv , a niti nalazim želju da preko interneta uživo upoznajem sopstveni pol. Nekako mi blip, blip ( autocenzura da me ne bi banovali).😁

Pa ljudi se druže, sastajala sam se da se upoznamo, ili u većem društvu, pričali nekad o opštim stvarima, nekad o politici, oforme se prijateljstva,.. nije svako upoznavanje dejtovanje haha

Itd 😇
davne 2000 godine on line upoznavanje na aplikaciji icq
pisali smo svakodnevno i posle nekoliko meseci
hiljadu strana ispisanih želja maštanja i strahova
pretvorilo se u zajednički život

Pa ljudi se druže, sastajala sam se da se upoznamo, ili u većem društvu, pričali nekad o opštim stvarima, nekad o politici, oforme se prijateljstva,.. nije svako upoznavanje dejtovanje haha

Apsolutno. Samo moja situacija je bila takva da sam zaista imao dosta drugova, pravih drugova iz detinjstva, ko braća smo. Možda bih, da sam bio usamljenik, mislio drugačije.
Ali imam tu crtu, kad bih išao na masaže, to je morala uvek biti maserka, nikad maser. Takav sam , šta ću.

Eh. :heart2:
Ne dolazi više možda je i bolje tako.

Da, on mi je bio dao jedan vrlo koristan savet pre nego sam ponovo došla na ovaj forum 2020. Kaže iskustvo se stiče tako što se prepustiš i uplivaš, probaš. Ne misli mnogo već realizuj . Onda ćeš sebe da upoznaš kada budeš videla svoju reakciju. Dok samo mislimo o nečemu ne vidimo još uvek svoju podsvest.

Zaista, čovek uči o samom sebi kada s upusti u odnose sa drugima, počneš sebe da pratiš šta ti prija šta ne, mislio je pre svega na muškarce, mada može na bilo šta

Da, on mi je bio dao jedan vrlo koristan savet pre nego sam ponovo došla na ovaj forum 2020. Kaže iskustvo se stiče tako što se prepustiš i uplivaš, probaš. Ne misli mnogo već realizuj . Onda ćeš sebe da upoznaš kada budeš videla svoju reakciju. Dok samo mislimo o nečemu ne vidimo još uvek svoju podsvest.

Zaista, čovek uči o samom sebi kada s upusti u odnose sa drugima, počneš sebe da pratiš šta ti prija šta ne, mislio je pre svega na muškarce, mada može na bilo šta

A za prepuštanje nije bilo moguće probiti se kroz kordon forumašica, pa sam se povukla dostojanstveno.:lol:
i molila sam taba da me banuije na tri meseca.
da ne napravim neku glupost haha
kakvo je bilo to iskustvo samoodricanja
ne mogu ti opisati jer naposletku bila sam udata u to vreme
morala sam da se sklonim.

Back