Probmel sa koljenom

Mire^^

Početnik
Poruka
37
Ovaj problem pojavio mi se tokom leta prosle godine, Jul - Avgust 2013, i jos uvek nisam uspeo da resim to. Prosle godine u Junu mesecu, na treningu Juda dok smo izvodili neke vezbe u cucecem polozju okrenuti ledjima jedan drugom, drug od 90kg sa kojim sam radio pao je na mene jer nije mogao odrzati ravnotezu. Tada kada je pao to je bio strasan bol u levom koljenu sa desne(unutrasnje) strane, i nisam mogao da stanem na nogu uopste nekih 30 minuta, onda sam nekako savijajuci nogu masirajuci uspio da umanjim bol, i sepao sam tako 5-6 dana jer nisam mogao lepo da stanem na nogu, a da potrcim nisam mogao pomisljati na to. I tako vremenom je bilo sve ok, sve dok jednog dana nisam na fudbalu od malo duze igre osetio bol u tom kolenu opet sa desne(unutrasnje) strane, ali taj bol bih se pojavljivao samo kad bih se oslonio na tu nogu,kada bi ona bila u mirovanju sve bi bilo ok. I to bi mi se desavalo svakih 15-ak dana da osetim taj bol, da ne zaboravim uz to jos sam osecao ispod casice koljena nesto cudno, kao da mi koljeno seta, kao da oce da mi ispadne. Onda u Decembru odem kod ortopeda koji mi kaze da je mozda ostecenje unutrasnje hrskavice, zivim u malom gradu pa u bolnici nemaju tu opremu kojom mogu da mi snime koljeno, pa mi je on rekao ako bih mogao da odem u Banja Luku, i propisao mi je lek ako zelim da ga uzmem, a inace lek je 90 KM jedna kutija i mogu ga uzeti samo u Srbiji. U Banja Luku nisam mogao otici jer je bas daleko a roditelji nemaju vremena da me odvezu stalno rade u poslu su nekom, a lek nisam uzeo, mislim kakvo je vreme doslo skupo je, pa sam pokusao nesto na biljnoj bazi, tacnije jeo sam "Govedji zelatin", koji se na vece pred spavanje stavi u neku casu, ja sam to radio sa soljicom za kafu, i pomesa se sa jogurtom i ujutru se pojede na gladan stomak. Jeo sam to nekih 15 dana, ali opet sam osecao te bolove ali redje. Nakon tih 15 dana sam prestao da ga uzimam, i redje su se desavali ti problemi, pa su mi ti problemi vremenom i nestali, ali pojavili su se novi problemi. Tacnije, sada pocetkom Aprila, ne znam kako da objasnim to sada, kada savijam i ispruzam nogu osjetim puckanje koljena ali ne svaki put, na primer sada savijem i isrpuzim nogu oseticu to puckanje i to se nece desiti narednih 30 minuta koliko god ja nogu savijao i ispravljao, a kada je tresnem dok stojim cuje se i osjeti bas jako puckanje u kolenu ali to me nista ne boli.
I to je taj problem, malo je opsirno, izvinite. Ako znate u cemu je problem, napisite probacu sta god treba samo da se otarasim toga :\
Hvala unapred.

Hrskavica ti stradala, i to se ne leci kremama tipa govedja,konjska ili tigrova mast koje su za bolove...Idi kod ozbiljnijeg lekara...Najverovatnije ces nesto mazati ili lekove piti, teze da za to ide operacija...

Back