pepeljuga22
Početnik
- Poruka
- 10
boze...sad sam ljuta jako me povredio suprug . jednostavno vise ne znam ni sta da radim ni sta da pisem. volim ga ali jednostavno nakon 10 god sa njim nasla sam se u situaciji da ne znam sta da uradim sa svojim zivotom. pocecu ovako . ja sam se udala u 19 god.rodila prvu cerku u 20 god i drugu u 26 sada mi je 29 god.sto znaci da sam jos jako mlada i naravno zeljna svega.medjutim moj suprug nalazi sebi oduska povremeno u alkoholu zatim sam sa muskim drustvom naravno bez mene a ja to ne mogu nista naravno jer su djeca moja obaveza. vazno je i to da mi zivimo na selu imam kola i vozim sto mi je olaksavajuca situacija medjutim ja nemam slobode sve mi se svelo na posao kucu i decu..i tu nastaje problem jer sam jako nervozna nemam izduvni ventil.suprug me uopste ne ceni niti podrzava kaze da sam ja pshicki nestabilna jer stalno galamim naravno kad sam kao ptica u kavezu. on kaze da imam slobodu .ali kakvu sa decom. otisla sam od njega sa namerom da se razidjemo tada je on dolazio stalno sa pricom da se vratim da nepravim probleme da se ne rastajemo kao i deca su tu. ja sam popustila i vratila se medjutim nakon mesec sve se vraca na isto i opet se stalno svadjamo .. sada stvarno vise ne znam sta da radim..........