Problemi sa zlezdama na vratu pomoc

DuLe020

Početnik
Poruka
2
Imam mali problem nadam se da nije nista ozbiljno sa zlezdama e sad neznam koje su posto sam mlad i ne razumem se. Ovako jednom prilikom dok sam pricao sa drugarima okrenuo sam glavu u desnu stranu, i primetio sam da na levoj zlezdi imam neko kao ispucenje koj se tacno nalazi i na zlezdi i nemoze da se pomera. To sam primetio pre 2 nedelje, e sad neki put kad pipnem cisto u nadi da vidim dali se puvluko, odma posle izvesnog vremena imam neki tup osecaj na toj levoj zlezdi pogotovu tu de se to ispupcenje nalazi. Inace imam 17 godina i neznam o cemu je rec, tj ne znam sta bih mogo biti uzrok. Ne znam da li je masno tkivo ili nesto slicno i a imam neki put neki osecaj kao da je taj deo zlezde pod nekim pritiskom pa onda jedno vreme nije tj kao da se naduva taj deo neznam kako da nazovem ali uopste se ne primecuje fizicka promene samo osecaj je takav. Inace sam mislio da je neka upala i da ce proci premda nisam nesto imao kijavicu i treso nos.
Nemam vremena da sad ispravljam greske ako ih ima u tekstu, bicu svakom zahvalan ko bi mogo mi reci o cemu je rec ili je mozda imao ovakav isti problem.

To sto je promena na zlezdi nepokretna u odnosu na okolinu , ili je i sama zlezda postala nepokretna mi se ne dopada ni malo. Ja bi preporucio od srca da se time pozabavi maksilofacijalni hirurg ili otorinolaringolog. Masno tkivo nije sigurno ono je pokretno, manje vise u nekim granicama, karakteristicno zuckaste boje. Jako je vazno da me shvatis ozbiljno...

promena na zlezdi nepokretna u odnosu na okolinu = potencijalno veliki problem = trcis kod maksilofacijalca ili otorinolaringologa

Back