Problemi sa ženama na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.861
Pre nego što napravim pauzu od foruma, rekao bih nešto što se mnogima neće dopasti.

Žene su se toliko osilile a muškarci popuštaju tako da ovo postaje neizdrživo.

Počevši od stava "Znaš li ti ko sam ja" pa do pretnji "Iscimaću se da saznam ko si", ako joj se ne "podilazi".

A i to navodno obrazovanje koje imaju i ponose se radnim mestima (a došle ovde na forumu da se dokazuju) pada u vodu čim se pročita bukvalno prva rečenica prepuna da tako kažem "klinačkih" izraza.

Dalje, prvi put u životu počneš razgovor na nekoj temi i obavezno se tu nađe neka "stručnjakinja" da ti kaže da treba da ideš kod psihijatra i psihologa na terapiju.

Žene nas virtuelno siluju. A njima ništa ne sme da se kaže.
@Umri_muski i @georgejune shvatio sam o čemu sve ovo vreme pričate.

(Naravno da se ne odnosi na sve žene, ali ove pojedine koje se "prse" upropastiše totalno mišljenje i o drugim ženama).

"Saznaću ko si", pa saznaj. Sramota.

Dobrodosao u klub :D

jasno je da dosta ljudi, ne iskljucivo zene, koriste ovaj VL prostor za lecenje licnih frustracija.
Pitanje je dana kada bilo ko od nas pokaze KO i STA je.
Vise manje foliranje, manipulacija, skrivanje iza nicka je odrzivo jedno vreme ali kako se osoba
opusta i prepusta VL komunikaciji ponekada otkriva nesvesno previse intime.
E tu dolazi do izrazaja ko je stabilna licnost a ko "slucaj".

Nista novo.

Uzivaj u raspustu vrati se kad god pozelis i 🍺 lep je dan zuji zivi smej se i tako to

Pre nego što napravim pauzu od foruma, rekao bih nešto što se mnogima neće dopasti.

Počevši od stava "Znaš li ti ko sam ja" pa do pretnji "Iscimaću se da saznam ko si", ako joj se ne "podilazi".

A i to navodno obrazovanje koje imaju i ponose se radnim mestima (a došle ovde na forumu da se dokazuju) pada u vodu čim se pročita bukvalno prva rečenica prepuna da tako kažem "klinačkih" izraza.

Dalje, prvi put u životu počneš razgovor na nekoj temi i obavezno se tu nađe neka "stručnjakinja" da ti kaže da treba da ideš kod psihijatra i psihologa na terapiju.

(Naravno da se ne odnosi na sve žene, ali ove pojedine koje se "prse" upropastiše totalno mišljenje i o drugim ženama).

Па зар ниси чуо за стару мудрост:"За свако решење жена има проблем!"

Zanimljivo kako borac za ženska prava komentariše žene koje su se "osilile".
Jadni vi...
Shvatao si ti njih i ranije , nego nisi hteo da ispadneš "negativac"
Za većinu muškaraca su žene "niža rasa", glupe, manipulatori , pokvarene , alapače..
Za većinu .Tamo spadaš i ti.

Ako je ženska osoba ljubazna i normalno komunicira -odmah flertuje.
Ako je neljubazna-rospija--
Ako nešto napiše -prosipa mudrost ...

Preispitaj se.
A forum nije mesto na kojem moraš da budeš.
Tako da..

Poslednja izmena od moderatora:

Nikad nemoj nikome da podilazis ,drzi do sebe i svog stava.
Kome se svidja svidja a kome ne hasta la vista babe.
Zezanje je zezanje ,kultura je kultura ,a pretnje su vec nesto drugo i ozbiljno .

Žene nas virtuelno siluju. A njima ništa ne sme da se kaže.(Naravno da se ne odnosi na sve žene, ali ove pojedine koje se "prse" upropastiše totalno mišljenje i o drugim ženama)."Saznaću ko si", pa saznaj. Sramota.
Pu jebbem ti lebac ovo nešto ozbiljno, ima više slučajeva, jelte...imao sam ja problem s onom klinkicom kučkarkom (i bukvalno svako na temu Evolucija ili kreacija), ali ne bih rekao da je to samo zato što je žena. Prosto ima puno umišljenih ovde, pa i onih koji leče komplekse, svakako.

Ne znam šta da kažem osim da je forum pun negative. Od tema do komentara. Trudim se da izbegavam politiku i slične teme gde se iznosi svakojaka netrpeljivost. Najbolje sve posmatrati kao sprdnju,tako sam bar ja rešila.Dodjem,zezam se,odem,zaboravim na forum.

Zavisi iz kog "ugla" gledaš. Niti je sve negativa niti pozitiva, kao i u realu.. biraš gdje ćeš i s,kim ćeš.
Problemi i problematični članovi se tretiraju po pravilima foruma, slično kao kriminalci i lopovi u stvarnom životu.

U suštini ako smo zadovoljni, ostvareni i srećni u životu, nema razloga da to i ovdje ne budemo.. samo eskiviraš i prijaviš problematične i problema nema.

Zavisi iz kog "ugla" gledaš. Niti je sve negativa niti pozitiva, kao i u realu.. biraš gdje ćeš i s,kim ćeš.
Problemi i problematični članovi se tretiraju po pravilima foruma, slično kao kriminalci i lopovi u stvarnom životu.

U suštini ako smo zadovoljni, ostvareni i srećni u životu, nema razloga da to i ovdje ne budemo.. samo eskiviraš i prijaviš problematične i problema nema.
A ako se prijava vodi kao pretnja ili ucena?

Ja ovaj forum visse ne shvatam ozbiljno.
Zato i nemam problem ni sa kim.

Ako neko ima, zao mi je...
ali odlaskom sa foruma se to ne ressava, a razlog je prost.
Forum kao i ostatak sveta cine zivi ljudi a ne algoritmi...
Ovde upadnes u frku sa nekim pa se ispickarate pa neko popije ban i gotovo.
Stvarni zivot donosi stvarne probleme...setimo se toga...
Ovde bar nema REALNIH posledica bilo kakvog nesporazuma...
Nas privatni pretis lonac...

Zanimljivo kako borac za ženska prava komentariše žene koje su se "osilile".

Jadni vi...

Shvatao si ti njih i ranije , nego nisi hteo da ispadneš "negativac"
Za većinu muškaraca su žene "niža rasa", glupe, manipulatori , pokvarene , alapače..
Za većinu .Tamo spadaš i ti.

Ako je ženska osoba ljubazna i normalno komunicira -odmah flertuje.
Ako je neljubazna-rospija--
Ako nešto napiše -prosipa mudrost ...

Preispitaj se.
A forum nije mesto na kojem moraš da budeš.
Tako da...sitnim koracima ...pa pravo ...
Ako se malo slobodnije obuče kkurva i tako to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back