Problemi sa prostatom

molotor

Početnik
Poruka
7
Pozdrav!

Imam 31 god i vec dve godine "kuburim" sa prostatom. Naime, sve je pocelo tako sto sam poceo osecati lagane bolove u predelima donjeg dela ledja a onda me pocelo probadati u predelu levog testisa. Otisao sam kod urologa, uradio rektalni pregled ( prostata je bila malo uvecana) i posle analiza spermokulture i brisa uretre, pronadjena mi je Eserihija koli. Naredna tri meseca sam popio kamion lekova, cak sam i injekcije Longacefa primao i potom ponovo otisao na analize koje su pokazale da Eserihije vise nama, ali meni su tegobe i dalje ostale iste. Na sve to, bol mi se iz predela levog testisa, povremeno poceo premestati u predeo rektuma u vidu bockanja, kao sto sam poceo osecati i povremena zagrevanja u predelu rektuma i to najvise posle obavljanja velike nuzde. Otisao sam kod proktologa( jer sam sumnjao na hemoroide) ali mi je on posle pregleda rekao daje sve ok, tj. da nema ni hemoroida, ni fisura ni fistula.... Poceo sam da koristim nekakve biljne preparate, ali od toga izgleda slaba vajda. U medjuvremenu sam ponovo uradio analize, Eserihija se vratila,...Ne zelim vise da pijem antibiotike, jer od njih ocigledno vajde nema i pre par dana sam narucio " Supoprost". Interesuje me da li ima nekoga sa slicnim problemima, i da li je mozda neko koristio ovaj preparat i koja su Vasa iskustva.

Back