Drizzt
Domaćin
- Poruka
- 4.068
retko koji majstor. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji jedna izreka...brzo, kvalitetno i jeftino, moze, ali samo dva od ta tri
E u tome što si rekla podržavam te 1000% ali to ljudi nikako da ukapiraju. Prvo kad traže majstota, traže jeftinog pa kad nadju jeftino onda zahtevaju i kvalitet ali po mogućstvu da majstor počne da radi juče a završi poso preključe. Oće to...
Ja imam srece sa tim majstorima.
Mislim nije to sad neka narocita srca, ali kad cujem tudja iskustva pomislim kako imam srece.
Praksa mi je da preciziram sve uslove pre pocetka radova, sve u sitna crevca. I kad se zavrsi posao platim.
Ako treba, a treba uglavnom, nesto da se kupi, onda ja odem u radnju dam prodavcu na slusalicu majtora, a majtoru kazem da je on odogovoran za ovo sto narucuje i da ce on da snosi troskove ako to nesto nije kako treba. Tri puta ponovim "da li si siguran da je to to?" ili "da li si siguran da ce biti dovoljno materijala?"
E to sam i ja uradila, dogovorila cenu po kvadratu, 3 x ga terala da proveri spisak materijala i specifikacije, upitala da mi da datum zavrsetka radova sam, necu da mu ja namecem, i da se toga drzi, ali nista od toga![]()
Jeste po preporuci, izgleda mi da radi kvalitetno, precizno i pedantno samo ne na vreme ...