Problemi sa filmovima

loznicanin

Zainteresovan član
Poruka
478
Filmove obično gledam na filmoviziji ili vojvodina forumu imam solidnu mašinu procesor dvojezgras E8200 6mb keša radi na 2.7 MHz 3GHz ddr2 memorije nikad zauzece preko 40% grafička karta ATI Radeon X1550 256mb internet je http://prntscr.com/4zuh4x jako dobar wireles na 5ghz opremi nikad ne spada ispod te brzine ali filmovi se sporo ucitavaju stane pa vrti da se ubiješ primer film Let's Be Cops traje 108 minuta evo vreme koliko sam ga gledao http://prntscr.com/4zuhwz
Zna li neko strucno objasniti zasto je to tako sporo i mozeli kako da se poboljša bez skidanja filmova da se gleda online.Unapred hvala.

Verovatno ima ogranicenje na hostu gde se film nalazi za free korisnike.
Kao na sharing sajtovima, brzina download-a ti je ogranicena na 100KBps ako si free korisnik, a ako se registrujes i platis dobijes neogranicenu brzinu.

Ne znam koji je kvalitet slike, ali cenim da nije 1080p, a i ako je Full HD trebalo na tvojoj brzini da leti.
Tako da najverovatnije je do hosta gde se nalazi taj film, a tu Filmovizija nista ne moze, osim da nadje drugi source.

Da li je moguce da ni na jednom sajtu za online gledanje filmova nemogu da pokrenem film,trazi mi novi addobe flash player koji po ko zna koji put sam instaliro te mi trazi nekakav "Binary...." da li neko zna sta mi ustvari konkretno treba da bih normalno gledao filmove,naravno sa prevodom.
Skinuh neki program Popcorn Time koji ce mi vrag kad na njemu pola starijih filmova nema a ja uglavnom trazim takve filmove.

Koliko znam od prvog februara su vecinom svi izbacili fleš plejer i stavili neki HTML5 plejer koji je daleko zahtevniji od fleš plejera mozda ti to pravi problem.Ovaj HTML5 je toliko zahtevan da procesor 3.0 ghz zakuje i secka i na jotube

Mislim da imas problem sa javom,a ne flash playerom.Java se binary.Novije verzije jave se moraju rucno podesiti dodavanjem sajta u filtere u java podesavanjima u kontrol panelu,sve od verzije java 8,inace blokiraju reprodukciju.Ako koristis chrome flash ti nije ni potreban,ugradjen je u chromu 16.0.0.305.Pozzz

svi zivi nasi sajtovi sa filmovima su cista retardacija.ili film ne radi (invalid or deleted) ili se jako sporo ucitava,iako mi net vrti na 16mbit/s. dok admini nemaju pojma sa zivotom,prljava bagra koja je,neznam ni ja kako,dospela tamo da glumi nekakvu administraciju.doduse,savetuju mi da "ocistim kes memoriju na browseru",na sta sam se slatko ismejao ahahahahahahahhahaa.sto naravno,nista ne pomaze,jer nije stvar do nas,nego do njih.onda tamo,kad popljujem admine i pitam zasto pola filmova ne radi,budem banovan.pa okej,ono...to je ta neka nasa srpska pravda.a sto ogranicavaju brzinu ucitavanja sadrzaja na 50kbit/s,ni to mi nije jasno.jer sa tom brzinom,ti taj film nemozes ni odgledati,sem ako ga ne cekas 40 minuta da se ucita.za sta,naravno,niko nema stpljenja.sve najgore,sta reci...poludis dok nadjes gde da odgledas filmic,al da radi.

Back