Problemi sa Fejsbukom

Vitez123

Ističe se
Banovan
Poruka
2.523
Fejsbuk je izbrisao moj profil sa objašnjenjem da su moje aktivnosti protiv njihovih pravila. Kada pokušam napraviti novi profil sa istog mobilnog opet mi ne daju i brišu me. Trebam pomoć. Veoma mi je važno zbog posla. Ima li neko od vas stari Fejsbuk profil kojeg ne koristi tako da to bude moj novi profil ? Samo mi kažete ime, lozinku i to je to. Prije toga izbrišete sve poruke, slike, statuse i ostale privatne stvari. Možete mi se javiti u Inbox.

Poslednja izmena:
Blokirali su ti IP adresu, ne vredi ti ništa tuđi nalog.
Kako može Fejsbuk da mi blokira IP adresu ? Prvi put čujem za tako nešto. Kada pokušam novi profil da napravim prvo mi traže broj mobilnog, kada im to dam onda kažu da stavim svoju sliku i da će oni da provere, onda mi za 1 ili 2 dana jave da ne može i da sam izbrisan. O čemu je ovde reč ? Šta da radim ?

Fejsbuk je izbrisao moj profil sa objašnjenjem da su moje aktivnosti protiv njihovih pravila. Kada pokušam napraviti novi profil sa istog mobilnog opet mi ne daju i brišu me. Trebam pomoć. Veoma mi je važno zbog posla. Ima li neko od vas stari Fejsbuk profil kojeg ne koristi tako da to bude moj novi profil ? Samo mi kažete ime, lozinku i to je to. Prije toga izbrišete sve poruke, slike, statuse i ostale privatne stvari. Možete mi se javiti u Inbox.
Zloupotrebljas medij ne igras po pravilima. FB je namenjen da odrzavas kontakte sa prijateljima i rodbinom i bez brige.

Zloupotrebljas medij ne igras po pravilima. FB je namenjen da odrzavas kontakte sa prijateljima i rodbinom i bez brige.

Ne mogu da ti blokiraju IP adresu nego znaju ko si i gde si.
Kako mogu da znaju ko sam i gde sam ? Da li to znači da sa ovog mobilnog kojeg trenutno imam neću moći da imam nikakav Fejsbuk profil čak i ako mi neko drugi ustupi svoj ? Šta je onda rešenje ?

Koji telefon imas?

edit:
a da Android. Dakle promeni google adresu tj google nalog na telefonu, verovatno ti je nalog vezan.
Ma promenio sam već 100 naloga i adresa na Google ali uvek me na kraju blokiraju na Fejsbuku. Nekad čak i uspem da napravim profil, puste me nekoliko dana, ponadam se, i onda sledi hladan tuš odnosno brisanje opet po ko zna koji put.

Da li je moguće da niko od vas nema neki profil kojeg ne koristi ?
Imam na fb jedan jedini profil od kako sam na FB i nikad ga nisam menjao :P
inace sad probao ne mogu da se ulogujem na fb sa safarija dok sa firefoxa mogu cak i onda kad sam promenio password :P
I chat password se ne menja nakon sto se promeni pass na stranici. Teski su to muljatori.

edit:
provalio zasto ne da safari imam ghostery extensiju koja te cini ne vidljivim i ako ne mogu da te identfikuju ne daju ti da udjes :p

Imam na fb jedan jedini profil od kako sam na FB i nikad ga nisam menjao :P
inace sad probao ne mogu da se ulogujem na fb sa safarija dok sa firefoxa mogu cak i onda kad sam promenio password :P
I chat password se ne menja nakon sto se promeni pass na stranici. Teski su to muljatori.

edit:
provalio zasto ne da safari imam ghostery extensiju koja te cini ne vidljivim i ako ne mogu da te identfikuju ne daju ti da udjes :p
Da li možeš molim te na svom mobilnom ili kompjuteru da napraviš još jedan novi Fejsbuk profil i daš ga meni na korištenje ? Napišeš neko ime i prezime koje nije tvoje, smisliš neku lozinku i to je to. Ništa te ne košta a meni je važno.

Imao sam jedan pravi profil i nekoliko lažnih, slao dosta zahteva za prijateljstvo, i to je sve. Ništa strašno. Ali ipak sam blokiran.
pa eto,imao nekoliko lažnjih profila to ti bukbalno računaju za lažno predstavljanje...možda ti nisi radeo ništa strašno i muljavo(mada ne znam zašto nekom trebaju lažnji profil ako ne za nešto muljavo) ali lažnji profili mogu da služe za svakakve zlonamerne i ilegalne svrhe i naravno da te blokiraju za to.

Back