Brian Ferry
Zainteresovan član
- Poruka
- 367
Da li imate istih problema...
Ja ih imam..

Ja ih imam..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam....cim me tuki vidi se obraduje i zapeva.....haj ho haj ho haj ho haj ho haj hooooooooooo![]()
nemam....cim me tuki vidi se obraduje i zapeva.....haj ho haj ho haj ho haj ho haj hooooooooooo![]()
ja imam..da li mozes pomoci u vezi toga,ili mi nema spasa?
![]()
Ali prvo da te tapka po dupetu dok je u fazi uzdizanja![]()
na pravom si mestu.....
......od foruma ima da ti zakrzlja i atrofira
![]()
Ja ih imam..![]()
![]()
nemoj mnogo da razmisljas o svojoj kitti i nece biti problema![]()
ma znam..lako je vama..vi nemate tih problema..mislim na ceo zenski rod..
![]()
Sada si me zbunila.Da li mi mozes pomoci ili ne?
![]()
Ja ih imam..![]()
![]()
pa kada se opterecujes da li je dignut ili ne...kakav je kada si sa devojkom ista ti ja znam,normalno da dolazi do blokade...ako je vec u pitanju neki problem koji nije psihicke prirode,onda nema tog foruma koji ti moze pomoci..
a nama devojkama nije lako u nekim drugim pogledima
Mene je jedared samo izdao pa sam se smejao. A lejdi mi rekla da nisam normalan i to, kao svi kada ih izda lupaju vratima i deru se. Meni to bilo smešno je.baga...
Može da ti pomogne, kako ne!![]()
ponovo ću citirati evu ras koja je lepo istakla
žena je uvek žena a muškarac je muškarac samo kada to može da bude
pa svako svoju muku muci.vi makar mozete da rasirite noge i to je to.ali sta kada nece da se digne?ostaju samo one plave tabletice i to je jedino resenje..![]()
Uz pomoć Vepa, budućnost je lepa![]()
Ja ih imam..![]()
![]()