Problemi sa devojkama

Preteruje se sada dosta, lik koji je postavio temu ne trazi nevinu ribu vec onu koja ne menja lako muskarce, dakle ima sex samo u vezi i to je i normalno ali kod nas nije jer je mentalitet devojaka takav da one menjaju cesce muskarce nego carape.

Tvoj strah je irealan.Ukoliko je tvoje misljenje zaista takvo o zenskoj nevinosti,treba da odes na razgovor sa nekim iskusnim psihologom.Ukoliko si nasao devojku,
koja se tebi svidja,i kojoj ti odgovaras kao partner,onda su sva tvoja razmisljanja,o njenoj proslosti irealna,i nepotrebna.Pa kakva bi to devojka bila,koja bi se udala
za prvog muskarca,na koga naidje,samo zbog toga,sto je sa njim "spavala".Pa hvala bogu da je.To znaci,da je devojka i fizicki i psihicki zdrava.I ti treba da si
srecan zbog toga.Jer svaka devojka,koja svoju "nevinost" cuva do besvesti,ustvari je bila nepozeljna za bilo kog muskarca,pa se i ti,sa tajvom devojkom ne bi
usrecio.Uostalom,pretpostavljam da da i ti,nisi "nevin".I to je potpuno u redu.Ali zasto mislis.da je ta devojka,trebala svoju "zrelu smokvu",da cuva bas za tebe,
neznajuci uostalom,da li ce te ikada i sresti.Sada,kada ste se konacno sreli,ne lupaj glavu sa glupostima,nego prigrli tu devojku,i budite srecni i zadovoljni
sto imate jedno drugog.

Pitanje je dal će ti pričati o bivšima. Možda i gora situacija, a neznam kako naterati sebe da to neradiš, jeste da ti njoj pričaš o svojim bivšim-pogotovu ako su negativna iskustva. Ljubav je lepa dok traje, a kad prestane ili je ponestane, mogu da se zloupotrebe neke stvari

Nikako ne mogu sebe da zamislim u vezi ni sa jednom devojkom, koja je imala nekog pre mene, jer živim u strahu da je taj broj prevelik i da ću dobiti neke podatke od društva koji bi mi rekli sa kim je sve bila i šta je kome radila u veceu. Jel ovaj strah opravdan ili?

:hahaha:
ako osh iskreno moze da ima samo jednog lika i da bude debil teski,ili da ima bas vise ljubavnika i da je normalna osoba i voli seX ko svi,ili da bude neka riba koja isto ima sex sa podosta likova al da je to posledica nekih daddy is.ili nekih poremecenih potreba paznje i da se u tim odnosima ponasala ko imbecil koga svako moze da zeza...
brate ako upoznas ribu valjda ti se ukljuci radar koliko je normalna i sta joj je vazno;)ili to samo mi zene imamoXD:P:PPPintuicija i tako toXDD

Poslednja izmena:
qrcinu u celo pa u nesvest? :zper:

Au, baš si duhovit. Jesi li pokušao da konkurišeš za pozorište,,Jež''? :mrgreen:

to je latentna homoseksualnost.. taj panican strah i zamisljanje drugog muskog ku*rca kroz ista usta. pa ako nju poljubis, kao da si njemu popusio.. mislim..

a kad tebe ona ljubi, kao da lize sve koje si ti polizao.. sta

Ne mislim uopšte na to, već na mogućnost vernosti i kritike društva, jer šta će meni devojka za koju se priča da je bila u spotu jedne muzičke grupe samo zato što je imala seks sa celim bendom. Telo je moguće oprati, ali obraz ne, a ja ovo drugo mnogo cenim...
nidzo...za slucaj da si ozbiljan..
sta bi ti bilo gore...da se sa jednim likom prangijala svaki dan po tri puta pa tako celu godinu ili da je imala 5-6 komata sa kojima se jednom samo kresnula?
dakle da li je u tom slucaju bolje 'samo' jedan decko ili 5-6 one time only mornara njene utrobe?

Naravno, više bih voleo da čujem da je sa jednim bila u vezi u kojoj je imala odnose i po deset puta dnevno, nego da je imala sa desetoricom više puta po jedanput u klupskim ili školskim veceima :rumenko:
pa isto mu dođe :rumenko:

- - - - - - - - - -

nego ja bi pito, al nemora odgovarate - jel sme žensko da voli ****** ko što mi volimo pitchku ?

Pa, ako ga one vole toliko koliko mi volimo ovde http://vukajlija.com/reakcije/3120 loše će biti shvaćeno
Na ovom forumu sam naucila,
da mnogi muski postuju zene,
samo ako se ponasaju kao aseksualne bogorodice,
mirne, bez ikakvih zelja i potreba.

U stvari - ne postuju prave zene iz RL - jer su uvideli da one nisu ikone iz crkve, vec ljudska bica od krvi i mesa ^^

Ne kao aseksualne, već kao nepromiskuitetne i dovoljno je

Preteruje se sada dosta, lik koji je postavio temu ne trazi nevinu ribu vec onu koja ne menja lako muskarce, dakle ima sex samo u vezi i to je i normalno ali kod nas nije jer je mentalitet devojaka takav da one menjaju cesce muskarce nego carape.

Amin brate Lookey!

Tvoj strah je irealan.Ukoliko je tvoje misljenje zaista takvo o zenskoj nevinosti,treba da odes na razgovor sa nekim iskusnim psihologom.Ukoliko si nasao devojku,
koja se tebi svidja,i kojoj ti odgovaras kao partner,onda su sva tvoja razmisljanja,o njenoj proslosti irealna,i nepotrebna.Pa kakva bi to devojka bila,koja bi se udala
za prvog muskarca,na koga naidje,samo zbog toga,sto je sa njim "spavala".Pa hvala bogu da je.To znaci,da je devojka i fizicki i psihicki zdrava.I ti treba da si
srecan zbog toga.Jer svaka devojka,koja svoju "nevinost" cuva do besvesti,ustvari je bila nepozeljna za bilo kog muskarca,pa se i ti,sa tajvom devojkom ne bi
usrecio.Uostalom,pretpostavljam da da i ti,nisi "nevin".I to je potpuno u redu.Ali zasto mislis.da je ta devojka,trebala svoju "zrelu smokvu",da cuva bas za tebe,
neznajuci uostalom,da li ce te ikada i sresti.Sada,kada ste se konacno sreli,ne lupaj glavu sa glupostima,nego prigrli tu devojku,i budite srecni i zadovoljni
sto imate jedno drugog.

Ne tražim da bude nevina, već da ne budem hiljaditi po redu...
Pitanje je dal će ti pričati o bivšima. Možda i gora situacija, a neznam kako naterati sebe da to neradiš, jeste da ti njoj pričaš o svojim bivšim-pogotovu ako su negativna iskustva. Ljubav je lepa dok traje, a kad prestane ili je ponestane, mogu da se zloupotrebe neke stvari

Ja izašao sa jednom i njenom drugaricom, a one broje sa koliko njih su bile i koji su im bili zajednički :dash:

Pa znas kako, ima sigurno i normalnog, nepromiskuitetnog zenskog sveta da ne menja muskarce ko carape. I zene bi htele nekog ko nije imao iza sebe njih 20, tzv. zenskaros, za vece ili sta znam.
Normalnih devojaka ima, koje nisu spavale sa celom ulicom ili sa svakim celavcem koji vozi BMW.

A zavisi i na koje ti padas, ako odes na spav ili gde vec, one sve utegnute, izbacene grudi, ovo ono, napucano, to je taj mentalitet, cast izuzecima naravno.
Za mog drugara jednog se lepile po klubovima tako neke, jedan krug kolima, izlaci sta ti ja znam, trazile sponzora ovo ono, a kada prodje sve to nadje se i nesto normalno, tako da samo hrabro.

Pa znas kako, ima sigurno i normalnog, nepromiskuitetnog zenskog sveta da ne menja muskarce ko carape. I zene bi htele nekog ko nije imao iza sebe njih 20, tzv. zenskaros, za vece ili sta znam.
Normalnih devojaka ima, koje nisu spavale sa celom ulicom ili sa svakim celavcem koji vozi BMW.

A zavisi i na koje ti padas, ako odes na spav ili gde vec, one sve utegnute, izbacene grudi, ovo ono, napucano, to je taj mentalitet, cast izuzecima naravno.
Za mog drugara jednog se lepile po klubovima tako neke, jedan krug kolima, izlaci sta ti ja znam, trazile sponzora ovo ono, a kada prodje sve to nadje se i nesto normalno, tako da samo hrabro.

Razmišljam ja, kad svi to rade-treba li i ja, ali ne znam-ne mogu. Nešto u meni mi ne da... :think:

Ma ne trebas da haras, bar po mom skromnom misljenju, jer svi rade i da ides sa lokalnom curom u WC po oralac za dopunu ili sta znam.
Nacice se neka devojka koja ti odgovara, koja ti se dopada i psihicki i fizicki, koja deli slicne moralne vrednosti kao i ti, i nema problema.

........
Naravno, više bih voleo da čujem da je sa jednim bila u vezi u kojoj je imala odnose i po deset puta dnevno, nego da je imala sa desetoricom više puta po jedanput u klupskim ili školskim veceima :rumenko:
...........

ok..hajd da pihvatim zavitlanciju...;)

pa decko...znas li ti kako se obracunava amortizacija????
za godinu dana svakodnevnog multipl prangijanja se mnogo vise istrosi u odnosu na 5 puta u toku godine...

ok..hajd da pihvatim zavitlanciju...;)

pa decko...znas li ti kako se obracunava amortizacija????
za godinu dana svakodnevnog multipl prangijanja se mnogo vise istrosi u odnosu na 5 puta u toku godine...

U pitanju je moral. Postoji seks bez ljubavi, ali ne postoji ljubav bez seksa-zato opravdavam to ako je bilo u nekoj dužoj vezi, a ako je to bilo samo kao prolazna varijanta, već mi deluje kao bezvezno...

Back