Problemi sa devojkama

Nikola Barovic

Obećava
Poruka
74
Nikako ne mogu sebe da zamislim u vezi ni sa jednom devojkom, koja je imala nekog pre mene, jer živim u strahu da je taj broj prevelik i da ću dobiti neke podatke od društva koji bi mi rekli sa kim je sve bila i šta je kome radila u veceu. Jel ovaj strah opravdan ili?

Ajde da budemo fer samo na trenutak, ti ako nisi vatao pijane cure i konobarice po WC-u onda je tvoj strah potpuno opdavdan. Ako volis da dovatis neku pijanu ili razudanu konobaricu pa na brzaka u WC, a smeta ti kada cure to rade (a sa takvima ides u WC, pazi ironije) onda nije opravdano, vec je licemerno.

Pretpostavljam da si iz prve grupe, i mogu ti reci da nisu sve cure razuzdane i da se kresu po toaletima disko klubova.
Ima, nije da nema, pa mozda i dobar deo.
S druge strane, razuzdane su :zper: sa svojim momcima, i tesko da moze proci par meseci a da nije bilo neke akcije izmedju dvoje u vezi, bar kod nas staromodnih, ovi mladji su malo i napredniji pa se kresu posle par dana/nedelja, eventualno mesec dana.
Ima i tada verovatno onih "postenih" koje se tada "cuvaju" ali to je manjina.

Evo, znam momka, nasao devojku, 21-22 godine u to vreme, nije nikada imala decka, a skroz normalna, obicna devojka, prosecno lepa. Meni je to bio sok, ali eto, ima i dobrih, normalnih, zovi kako god hoces devojaka.

Pitanje je sada, i sta je tebi prevelik broj.
Nekome je 2-3 prevelik broj, nekome 5-6, nekome 10, nekome 15, a nekome nije ni bitno.

Licno, vodim se onim pravilom da ti brojevi budu priblizno jednaki.

Poslednja izmena:
Pa, da. Do sada sam imao devojku kojoj sam bio prvi i jednu koja je imala oko stotinak veza, ali je bila tajanstvena, pa nisam za to znao i zbog toga sam bojažljiv...

Shvatam... imas strah, jer si imao to lose iskustvo.

Pa nista, i dalje ostaje da ne zuris da udjes u vezu, vec ostavi vreme da je bolje upoznas,
vidis u kom je fazonu.. i raspitas se kod ljudi koji je znaju duze ... :aha:

Razumem te.... I ja sam imala nesto slicno.. i sada cu se uvek dooobro raspitati kod drugih ljudi o decku s kojim razmisljam da udjem u vezu. :)

Shvatam... imas strah, jer si imao to lose iskustvo.

Pa nista, i dalje ostaje da ne zuris da udjes u vezu, vec ostavi vreme da je bolje upoznas,
vidis u kom je fazonu.. i raspitas se kod ljudi koji je znaju duze ... :aha:

Razumem te.... I ja sam imala nesto slicno.. i sada cu se uvek dooobro raspitati kod drugih ljudi o decku s kojim razmisljam da udjem u vezu. :)

nemoj da ga zaludjujes.nek gembla kad ima i nek cuti

Nikako ne mogu sebe da zamislim u vezi ni sa jednom devojkom, koja je imala nekog pre mene, jer živim u strahu da je taj broj prevelik i da ću dobiti neke podatke od društva koji bi mi rekli sa kim je sve bila i šta je kome radila u veceu. Jel ovaj strah opravdan ili?

nije...
zashto bi se opterercivao time?
ko da je bitno sa kim se ljubila ili vatala?
uostalom, takva ti je mnogo bolja obzirom da si pochetnik,
jer te svachemu mozhe nauchiti, za razliku od pochetnice,
jer ce i tebi i njoj sve to jedno vreme biti muchenje...
nemoj gajiti predrasude i slushati palanachka ogovaranja...
ali uvek koristi zashtitu!

Back