Problemi prilikom instalacija ili igranja (fps, error i sl)

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Instalirao sam Combat Arms medjutim imam problemcinu. Naime, kada mi se otvori strana gde se loguje, ukucavam svoje ID i password i kliknem na LOGIN! Posle toga mi se otvara ekran na kom vidim vojnika sa leve strane ekrana, a sa njegove desne strane vidim kursor za kucanje kako blinka i to je sve! Uredno imam i pomeram kursor misa po ekranu i napamet klikcuci skontam da su tu negde skriveni dugmici da menjam tog levo vojnika u zensko, u musko, te da bude ovakav ili onakav, crnac i td.. Ali for aje sto ja NISTA od toga ne vidim i ne mogu dalje sa tog ekrana.
Provalim medjutim da npr stisnem Windows taster na tastaturi da izadjem iz igrice na desktop, potom kliknem na ikonicu igrice da se vratim i onda na jedan delic sekunde ja VIDIM ceo ekran igrice medjutim to momentalno nestane i ja i dalje vidim samo vojnika i blinkajuci kursor.
Ono sto me zanima je da li je to do slabe graficke karte ili sta, da znam da deinstaliram igricu (koja se doduse instalirala sto godina)???

captureltm.jpg

Kad instaliram Shogun 2 (rip by Chavo), instalacija samo stoji ovde i neće da se makne. Pa je l' fali neki fajl ili šta..? Da li mogu da rešim nekako ovaj problem bez da skidam neku drugu verziju?

Hvala unapred

Ovako,verovatno ste culi za igru Minecraft,dosta je popularna i tako to...jednom recju predobra.Sad imam problem,posto se igra placa a naravno ja ne dajem pare za tako nesto,skinuo sam crakovanu koja se igrau SP mode samoe.Mnogi kazu da radi odlicno u SP.Problem je taj,da,kada sam sve instalirao i namestio jednostavno pocne da ucitava da ulazi u igru i izbaci me kao da sam stisao alt+f4.I izbaci mi notes sa nekim erorom,u kojem pise sve i svasta.Moze li mi neko pomoci???? :)

Back