winkler
Aktivan član
- Poruka
- 1.251
Naučna jeres, a možda im se potkrala greškaMoze li mi neko reci po kojoj fori je D-ribuloza i D-ksiluloza spada u grupu heksoza ?![]()
Ko je pisao taj udžbenik?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naučna jeres, a možda im se potkrala greškaMoze li mi neko reci po kojoj fori je D-ribuloza i D-ksiluloza spada u grupu heksoza ?![]()
Ko je pisao taj udžbenik?Naučna jeres, a možda im se potkrala greškaKo je pisao taj udžbenik?

Neka Julijana Petrovic i Smiljana Velimirovic
Eto sta se desi kad zenskom das da pise knjigu
Kako sovinisticki ovo zvuci![]()
Dobile da pišu udžbenike preko veze. Kad će u ovoj zemlji svako da radi svoj posao i da se ne muva tamo gde nije baš stručan.
Elem, tako je i na fakultetu. Mnoge knjige sadrže kardinalne greške, ne štamparske, već potpuno pogrešne definicije, formule i sl. I onda studenti danima lupaju glavu šta ne valja u gradivu i zašto oni ne mogu da nauče.

Jad, tuga i cemer
A jel vam te knjige i naplate jel ?![]()
![]()
koji će ti to andrak, ionako ukidaju prijemni od ove godine....

Pa koji si fax upisao?Pa ti trebaju prijemni za SREDNJU ŠKOLU?Pa koji si fax upisao?

E imam ja jedno pitanje... Koja je razlika izmedju pravca i smera?![]()
recimo ovako: autoput je pravac. A autoputem možeš u oba smera.
)
Hvala Nemanji i Paganku (i autoputu
) 
Pa će da krene od sabiranja i razlomaka? Aj, nemoj me zasmejavati. Ako je položio prijemni za fax, ne treba mu matematika za osnovnu, pa da sam ja Sveti Petar.
e, imam problem sa funkcijama, kako sam i pretpostavljao. f i g su funkcije. f(x) = 2x+1 i g = 3x-1. odrediti (f * g) (x). Kako se ovo radi?
ako sam ja dobro ukapirao... pomnožiš ih:
(f*g)(x)=(2x+1)*(3x-1)
Ne, umesto ove zvezdice ( * ) je neobojen kruzic. kao operacija mnozenja, ali je malo veci i suplji.
hm..... ne bih ti znao reći ondak.odnosno kontam otprilike, ali nisam baš siguran da bih dobro to objasnio.....