Problemi i nelogicnosti sa novim forumom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
admine, lepo sto su precice do icq broja iostalog izbacene, ali izabaci i datum uclanjenja i registrovan korisnik ispod nicka, kako se ne bi preopterecivalo vizuelno polje.
jednostavno, vidi se da u timu nemate psihologa koji bi vas uputio ka ergonomskim standardima.
a i onaj natpis - poslednja strana, ne daje dobar pregled koliko je tema napredovala od naseg zadnjeg pristupa istoj, bolje je da bude prikaz npr 1,2,3...14,15,16. mislim da je pregledniji bio taj stari nacin gde umesto natpisa poslednja strana stoji broj stranice a da je poslednja to se podrazumeva i nema potreba da se slovima to istice.
jos ove sitnice sredite i ja sam zadovoljan.

hi, meni se ovo strashno sporo ucitava, na 33.6K sam..... mislim da ce i pretplatnici da poshize

moze li neko da mi kaze kako da iskljucim da mi se svaki put automatski loguje, ne mogu to da trazim

p.s. ako ste zbog novih pretplatnika ovo uvodili mislim da je pogresno... izbacite sve ove silne opcije pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz....

mammy:
kako namjestite da vam se vidi slika ispod nicka?

I gdje su mi smaaaaaaaaaaaaaaaaaajliiiiiiiiiiiiiiiiiciiiiiiiiiiiii

kao upitnicic...lupish ove ispod Ikonica, ali ne mozes sa Brzi odgovor

joj strashno mi je sporo...pa dok se ne ucita.....

ne znam mislim da je moc navike u pitanju nisam navikla na sve ovo ali mi nije ni potrebno...ko da su mi dali supersonichni automatski shporet a odlicno sam se snalazila na drva

ok vratice smajliche. :confused:
ovaj je zbunjeni

admin:
Postovani,

nema potrebe da napadate rastu, iz prve ruke Vam kazem da nije direktno ni indirektno umesan u ovo.

Forum je ispisan cirilicom samo tamo gde zavisi od Internet Krstarice, ako korisnici postuju latinicom, ti postovi ostaju latinicni, isto tako ako koristite latinicu, a post je cirilican, on ostaje ispisan cirilicom.

Reorganizacija jos nije zavrsena, barem ne vizuelno, predlozi su dobro dosli, ali sacekajmo da se malo naviknete mozda kasnije ne budete zeleli da se neke stvari izbacuju.

Pozdrav

Поштујем то у твом другом пасосу...и мислим да је ОК ако текстови остану у оној форми у којој су написани. Али управо говорим о ономе што је до Крстарице. То значи да називи тематских области (Забава, Друштво, Спорт...) треба да буду исписани ћирилицом, као и уже области у оквиру њих.

Похвале...форум је сад већ прегледнији. Уз још мало дотеривања...можда буде нешто...

ebiga ne mozh svima ugoditi

evo, ja sam se divila nekadashnjem minimalizmu, tj mozgu koji je smislio sve tako funkcionalno i jednostavno. mozda je trebalo da ga hvalim vise

e brate ovo je primer ono.....1984 dogvil bla bla sve te sheme....sad je krsta to, sad smo izashli iz raja i ulazimo u novu eru. bljak!!!!! begam dok josh mogu.....u japan

e bas se slazem sa svima...nekako...dishemo zajedno (sad me mrzi da trazim smaj a i ne znam de su)

e da SVIDJA MI SE STA? : sto na dnu stranice odma ima ono za postovanje pa ne mora da se ide na posebnu stranicu.

ok,vec se privikavam.
sporo je mnogo....nismo tako bliski kao pre,fak

Vragolasta Amfibija:
e bas se slazem sa svima...nekako...dishemo zajedno (sad me mrzi da trazim smaj a i ne znam de su)

e da SVIDJA MI SE STA? : sto na dnu stranice odma ima ono za postovanje pa ne mora da se ide na posebnu stranicu.

ok,vec se privikavam.
ko me stigne njegova sam

A kad te stignem, ima noge da ti dignem :twisted:

Vragolasta Amfibija:

e i ja s tobom da se slozhim. ovo mi je nekako najzalije, mada je i najtezhe objasniti, nekako je iracionalno

ko bi reko, ja sam bezosecajna

e rastamane pojma nemam da to moze da se ukloni, jer mi je toliko sporo uchitavanje da uopste nemam ni zelju da istrazujem te opcije a nemam ni neku volju. kako da izbrishem... hm kako danestouradim sto sam vec pitala ali sad ne mogu da se setim shta??? da kako da mi se ne prijavljuje. jao sve meto mrzi da cackam.

evo sad sam na nekom krsh kompjuteru i preklapa mi se ekran!!! tj ova kolona sa zvezdicama mi se preklapa sa naziovm teme. eee dakle ovo je sad za one sa skupljim ulaznicama. madobro znam da me ne volite i da je ovo sve protiv mene nadam se da cete proslaviti bacanjem svojih kapa u vis el tako rasto el tako ljudi el tako el tako huraaaaaaa

E SHTA ME JE POMALO I RAZOCHARALO. ovo seodnosi na krstu mada mozhda ima veze s nekakvim pofesavanjima. dakle www.krstarica.com mi se otvorilo na engleskom??? ok mozda je tako namsehteno a u slucaju da nije ono ne rauzmem mislim srbija do tokija???

slazem se bolje je da me nema apelujem da me ukinete, ako mozhe i fizichki

e rasto kad ce ovaj rumfo da se naplacuje mislim u novcu?

Pitanje-Šta se desilo sa opcijom"Označi sve teme pročitanim"?
Nisam siguran da se baš tako zvala ali je bila extra korisna,da li je u planu da se vrati ili...?

Predlog-Na pojedinim forumima postoji jedna extra funkcija koja vam omogućava da
"ukoliko na nekoj temi zelite da upisete komentar i za vreme dok vi pisete neko od clanova u toj istoj temi napise svoj komentar,
vi cete dobiti obavestenje da je neko u toj temi napisao poruku koju niste procitali i predlozice vam da je procitate pre nego sto upisete svoju poruku".
Vrlo zanimljiva opcija...narocito za "svastaru" i njene brzopotezne teme.

stavila sam da mi se ne vide avatari i potpis, ali potpis jos uvek vidim, osim ako nesto nisam dobro uradila

aha, pa i dalje mi se vide avatari, ako su to ove slicice ispod imena, a obelezila sam da se ne vide! a mozda i nisam obelezila?

kako da ukinem automatsko prijavljivanje kad dodjem na sajt, nisam uspela da provalim a necu da idem na FAQ nemam zivaca da cekam da mi se jos jedna strana ucita a mozda nema odgovora.

_provincijalka_:
U opcijama ima sve...Potrazi malo... Citaj...

i bre, provincijalka, pa ume. na kojo slovo imas akcEnat, iz koje si provincije

ma na kraju ce da organizuju kurs iz koriscenja foruma krste... excel, word, linux mrezhe i forum krstarice

za ovo bogatstvo opcija

:twisted:

ma to ja tako dok se ne navucem...pa kad se navucem na avatare i potpis..joooooj nista mi u zivotu nece trebati menjacu ih na svakih pola sata postace mi to smisao...
mogli bi i narkomane tako da leche! kao ponudis im da stavlaju avatare i potpis i ima da zaborave na heroin odma! predlozhicu

sve u svemu jako humano ;))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back