Problemi i nelogicnosti sa novim forumom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
citat:
Nema snimljenih poruka, a obrisane poruke u 'Poslato' sanducetu se vide ako osoba kojoj ste istu poruku poslali nije tu poruku obrisala iz svog senduceta...

Za snimljene poruke bice startovan stari forum u Read-Only modu kako bi mogli da ih sacuvate...
rastamann:
Inco je napomenuo....
Kad će to da bude?
Ne kapiram kako i ovo niste ranije najavili... Ja bih sigurno sačuvala svoje snimljene poruke. Pa, i snimala sam te koje su mi važne, bolje da mi je sanduče obrisano
icon_rolleyes.gif

Ево овако...шта ме мучи...

1. Кад сам већ ставио да ми по default-у буде ћирилица...онда хоћу и да ми буде ћирилица...а не да ми заглавље буде ћирилицом, назив тема латиницом, а оно на дну странице поново ћирилицом.

2. Сувише је шарено и непрегледно око назива са леве стране. По мени слободно може да се избаци датум учлањења, оно члан, пречице за слање порука, вруће теме...

3. Растамане престани да смараш на свим темама како је ово супер...кад већина мисли другачије. Сад сам сигуран да си ти умешан у прављењу овог ср*ња.

Ljuba82:
Ево овако...шта ме мучи...

1. Кад сам већ ставио да ми по default-у буде ћирилица...онда хоћу и да ми буде ћирилица...а не да ми заглавље буде ћирилицом, назив тема латиницом, а оно на дну странице поново ћирилицом.

2. Сувише је шарено и непрегледно око назива са леве стране. По мени слободно може да се избаци датум учлањења, оно члан, пречице за слање порука, вруће теме...

3. Растамане престани да смараш на свим темама како је ово супер...кад већина мисли другачије. Сад сам сигуран да си ти умешан у прављењу овог ср*ња.
Postovani,

nema potrebe da napadate rastu, iz prve ruke Vam kazem da nije direktno ni indirektno umesan u ovo.

Forum je ispisan cirilicom samo tamo gde zavisi od Internet Krstarice, ako korisnici postuju latinicom, ti postovi ostaju latinicni, isto tako ako koristite latinicu, a post je cirilican, on ostaje ispisan cirilicom.

Reorganizacija jos nije zavrsena, barem ne vizuelno, predlozi su dobro dosli, ali sacekajmo da se malo naviknete mozda kasnije ne budete zeleli da se neke stvari izbacuju.

Pozdrav

@Admin
E svaka cast za osluskivanje zelja i saveta korisnika! Mislim na prvom mestu za ovo smanjenje fonta nickova i izbacivanje precica za ove razne messingere ;)
Evo ponavljam predlog koji sam napisao josh juce cim sam video novi forum, a to je da ako nije problem (mozda nije ako skripta dozvoljava), da se vrati stari raspored ovih raznih kontrolnih elemenata... cisto zbog navike. Citiranje na prvom mestu, stalno ga jurim gore desno, neko ce se zajebati i ubosti tako pogresan post. Isto odgovr na temu, nova tema i opcija oznacavanja svih tema kao procitanih! Ovo sada stvarno sve vishe lici na unapredjen stari forum... samo tako nastavite!

Treba bre kako da ne! Lakse se onda uocavaju celine! Na starom forumu je to bilo drugacije resheno, pozadina postva je naizmenicno bila cisto bel i bledo siva! Sad su svi sa bledo sivom pozadinom, ali su malo razdvojeni. Neka bolje je tako!

Josh jedan predlog Adminu! Neka potpis bude prilepljen za donju ivicu posta, umesto sto se umetne na kraj texta ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back