Problematicne komsije

sad mi je pretio jedan komsija
urla na mene
sto idem s kucicima
a moje su uvek na povocu i vrse nuzdu iza zgrade u travi daleko od ljudi
a on s enasao da se na meni izdrkava
i dovela sam mu policiju
da ste videli kako su ga ispresecali
usrao se
i jos poceo da laze
jadan on kako sam se ja na njega drala
haha
pajkan mu s etako lepo izdrao i pripretio
meni je samo rekao da ne setam kucice gde su deca

sad mi je pretio jedan komsija
urla na mene
sto idem s kucicima
a moje su uvek na povocu i vrse nuzdu iza zgrade u travi daleko od ljudi
a on s enasao da se na meni izdrkava
i dovela sam mu policiju
da ste videli kako su ga ispresecali
usrao se
i jos poceo da laze
jadan on kako sam se ja na njega drala
haha
pajkan mu s etako lepo izdrao i pripretio
meni je samo rekao da ne setam kucice gde su deca

:klap::klap::klap: Pa to je krajnje pozitivan razvoj! :super:

seljak..bas mi je bilo drago.da ste culi kako je to bilo vrhunski..
on se vata za dzepove kao nema licnu i pravi su kud i pajkan ga pita za podatke i on odjednom pukne i kaze jel znate bre vi zasto me je ona prijavila..kao ja sam luda nemam pravo..kad je ovaj dreknuo na njega!umukni ja pricam!ne prekidaj me!pa posle upozoravam te i sl.i to mu nije prvi put da me napada..sad se samo bojim za kucice..on ih stalno udara

I ja sam imao slicnu situaciju zbog setanja psa..samo su mene napale komsije nozem cekicem srafcigerom,itd...i zaleteli se na mene kolima, isto je zavrsilo policijom...ot tad ne izlaze iz kuce....inace oni imaju dva psa koji laju nonstop, a moj nikada kada se seta...

...bas vas citam i to lepo od pocetka, sto se tice one mace sa strane 1 moje je misljenje da je doticna vlasnica izuzetno negativna osoba! Samo istupanje tipa "mrzim ljude" po mom misljenju nije u redu. Ja generalno volim SVE zivotinje i da se licno pitam najstrozije bi kazne davao svima koji im na bilo koji nacin naude. Medjutim da bi bilo sta protiv bilo koga izrekao treba da imas dokaze. E u tom slucaju postoje veoma jeftine kamerice koje pouzdano mogu da pomognu naravno ukoliko neko ugrozava ljubimca u Vasem posedu ako Vas ljubimac odlazi kod njega, pa usput jos pravi i stetu e tu vec ne znam kako ide! Znam da je kaznjivo i to cupanje tudjeg cveca i slicno. Mi imamo i odgajivacnicu pasa trenutno imamo 6 odraslih pasa zivimo u gradu i zasad nemamo problema, ali mi smo ogradili kompletan nas deo o svom trosku bez obzira sto komsije imaju obavezu za 1 delom i to duzim delom ograde neka sve smo mi to obavili! Sada i da neko nesto ima protiv moze samo da me mrzi i to je to! Pokusa li da otruje psa ili bilo sta slicno kamera snimi imam dokaz u rukama tesko njemu i pored svega treba i na ulici da prodje pored mene... hehehe Ipak predlazem osmeh, lepu rec sa komsijama i verujem da ce sve ici bolje. A za ovo sto se tice ulicne setnje to je svaki slucaj za sebe ima puuuuno ljudi koji bas mrze zivotinje ja takodje to nikada ne mogu razumeti ali njih treba ignorisati pa nece valjda neko da me dira sto mu prolazim pored kuce??!! Zato postoje organi vlasti koji kao sto sam i procitao dosta razumno reaguju ako i to zakaze onda zaista neznam...

Mićo, ako i to zakaže, ima ona izreka "i nad popom ima pop". Isto kao što na prijavu kućnog nasilja policajac ne sme više da pomisli da odgovori u fazonu "Pa šta, i ja moju bijem!" U okviru Zakona o veterinarstvu postoji odeljak koji se odnosi na dobrobit životinja i uvek tu imamo na šta da se pozovemo, iako još nije usvojen taj novi predlog koji, iskrena da budem, nisam čitala ali verujem Vilus na reč da je dobar. Dakle, ako ovaj što patrolira krajem ne odreaguje kako treba, uvek postoje više instance kojima može da se prijavi. I da, treba obezbediti dokaze. Čupanje cveća nikako nije bilo od pomoći, samo je pogoršalo stvar, sad i jednai druga strana mogu da tvrde da su u pravu. Been there, done that!

...bas vas citam i to lepo od pocetka, sto se tice one mace sa strane 1 moje je misljenje da je doticna vlasnica izuzetno negativna osoba! ...

Volela bih da se nadjes u mojoj kozzi vidim da si ti jako pozitivan i volela bi da vidim sta bi uradio da nemas kamerice i da fizicki nisi u stanju da ogradis dvoriste i da tebi odjednom nestane tvoj ljubimac i da znas ko ga je odneo i da ti se jos podsmeva i kaze :"Pa sta ako sam ga odneo"

Lako je sad pametovati ali stavi se u moju kozu!!!
Ne znas ni nemozes da sanjas koliki bol i patnju trpim sto mi je nesto macak,...

Moje komsije sve imaju pse.Haha.Lepo naselje.2 zlatna retrivera.Mesanac pita i nekog lovackog.Crn je lici na beogradskog gilenceta,malo,ne puno...I imamo mesanca sar planinca i Nem. ovcara.
Kolija,jazavicara,2 doge argentino.I to u malom naselju...Slazemo se odlicno.

Samanta nisam zeleo nista lose, samo kazem da sam stekao utisak da si negativna zbog tog dodatka iza nika da mrzis ljudski rod! Mislim to su malo krupne reci za jednog ljubitelja zivotinja, ja kada sam bio dete cuo sam od jednog starog kinologa reci da ko voli zivotinje voli i ljude! Tvoj bol je opravdan naravno da je to mnogo lose sto su ti komsije uradile ali na zlo nemoj odgovarati vecim zlom jednostavno ucini nesto da do toga nikada vise ne dodje a te ljude ignorisi pa nisu valjda oni pretstavnici ljudskog roda? To je samo par sitnih ribica u ovom moru oko tebe... :bye:

Devojko mozes li normalno komunicirati sa ostalima?

Ne vidim da je iko od forumasa shvatio ovu temu kao mesto gde ce razgovarati sa ostalima o svojim komsijama,vec kao mesto gde se diskutuje o tvom ljubimcu i tvojim komsijama.

Isto tako,jako si drska i ne prihvatas odgovore koji tebi ne odgovaraju.

A na tvoju veliku zalost ja "moram" ucestvovati na svim temama i necu otici sa ove teme.

Viluse ne budali. Mislim da je dosta ljudi ovde podelilo svoje muke s komshijama... Ti si il slep ili neshto drugo.

Verovatno nesto drugo jer SLEP ne mogu biti:whistling:

Elem,najnormalnije sam doticnu pitala sta je po pitanju komsija i maceta uradila. Nije mi odgovorila. Isto tako sam bez i malo ironije pitala zasto je tema otvorena,jer je ja nisam razumela.

Ne znam cemu drskost.

Elem,najnormalnije sam doticnu pitala sta je po pitanju komsija i maceta uradila. Nije mi odgovorila. Isto tako sam bez i malo ironije pitala zasto je tema otvorena,jer je ja nisam razumela.

Ne znam cemu drskost.

Ja uopste nisam drska i ne zelim da se sa tobom raspravljam i objasnjavam na ovoj temi,..a inace pogledaj prethodne stranice lepo su ljudi shvatili temu i pisali o svojim sikustvima vezano za ljubimce i komsije ...

Ne znam cemu drskost.
Izvinjavam se na pogreshno upotrebljenom rodu...
Tema se zove ˝Problematichne komshije˝- ne vidim shta nije jasno. Svi smo prichali o problematichnim komshijama...

Back