Problematicna istorija i falicni partneri...

I izgubis je i onda dodjes na forum krstarice i postavljas trolerske teme o momku koji nece da se zeni iako mu je devojka trudna itd.

A sta da radi covek kome je vreme za zenidbu, a ne moze ako srculence to ne odobri? (Prso ko lajsna...:lol:)

Pa cekas...
Sto moras da se zenis?
Kad upoznas pravu znaces da je to to... kad upoznas onu sa istim ciljevima
Ne zuri... nisi bas starac foco

Sta mislite o problematicnoj istoriji partnera iako sada problema nema?

Sta jos moze da bude problematicno? Bivsi robijas verovatno? A iz nekih postova koje sam ovde procitao bilo je takvih slucajeva...:kafa:

Verovatno i cinjenica da partner boluje ili je bolovao od nekih bolesti moze da bude problematicna? Kao i to da su neke genetske bolesti prisutne u partnerovoj porodici. Razgovarao sam sa devojkom koja mi je ispricala da jedan od roditelja njenog bivseg boluje od Hantingtonove bolesti sto uopste nije naivno pitanje ako je to osoba sa kojom planirate da imate decu na primer.

Kako bi vam izgledalo da vas izabranik bude jedan od ovih slucajeva?

Bolesti i genetiku ne biramo, to se prosto desi ili je po prirodi tako i tu sada nemam neke moralne ili emotivne dileme jer više ne planiram potomstvo, znači ne bi mi smetalo.
Međutim sklonost porocima u smislu neke pređašnje teške ovisnosti sada već ne bih mogla da prihvatim, ne zbog neke diskriminacije i netolerancije, već što bih u takvoj vezi neprestano imala sumnju u postojanost tog i takvog karaktera, a za život u strahu od nečijeg recidiva najiskrenije rečeno
nemam više ni volje ni snage.

Back