frida-kahlo
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
ne radi se o udaji,pardon...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... a, po mogućstvu, DAJ IME i ADRESU ili barem broj telefona !!!anakin:nego frida, opisi malo tog tipa...sta radi, kakvo mu je zdravlje, kakav mu je uopste odnos prema sexu...
Ne... ti uopste ne kapiras medjuljudske odnose... pogotovo osecanja... Samo neki gvozdeno robotski stav... i uvek samo iz svojih ociju gledano...anakin:moj predlog je da se shvati sustina problema a ne da se zamajava formom (da li ce nesto sto se kaze da zvuci negativno)...
nedostatak tenzije ne mora odmah da znaci da je sve u redu, to je povrsno...pogotovo ako ljudi vec imaju problem, zar ne?
baviti se u ovom momentu samo time da se ne izazove svadja je baviti se formom a time se nista ne resava...
ako se pokusajem resavanja problema pravi jos veci problem, onda tu nesto gadno ne valja...jer ako je jednoj strani bitno da ga resi a druga strana pravi scene sto se uopste problem poteze, onda ovu drugu stranu prilicno zabole da ga resi..
nego frida, opisi malo tog tipa...sta radi, kakvo mu je zdravlje, kakav mu je uopste odnos prema sexu...
frida-kahlo:Vec mi je bolje....:O) Kad sam videla da si ti tu...:O)
vishnjica:Jbga uceni ga necim, naljuti se malo.Ili procitaj sta sam napisala na temu sita sam sexa????? povodom jedne igrice koju smo moj decko i ja igrali kad smo bili u sl. situaciji.Probaaaaj, meni je bilo super, a ja sam bila problem.
Petar_Pan:Ne... ti uopste ne kapiras medjuljudske odnose... pogotovo osecanja... Samo neki gvozdeno robotski stav... i uvek samo iz svojih ociju gledano...
Prica moze da pomogne... ali ne takva kakvu je ona pokrenula i pominjala... nego drugacija... Takodje ja nisam rekao da ne treba nista da radi... nego bas suprotno da treba da radi... ali tebi se mora sve 5 puta objasnjavati sto je posebno iritantno.... Sve pogresno i sve negativno shvatas... uzas...
I dalje nisi uopste rekla kako bi ti resila taj problem... jer ga naravno nikad ne bi ni resila... Samo bi se posvadjala i raskinula u rekordno kratkom vremenu... Veza je nesto sto treba negovati dobrotom i lepotom...
I dalje kazem... bavite se sportom... svi... Izbacivacete negativne materije iz sebe... bicete zdraviji i fizicki i psihicki... a i kad su zdrava pluca i srce i sex ce biti bolji... a onda i ljudi vise zadovoljni i manje nadrkani...
Misliš da se ne bavi sportom ?!? :shock: Pa, zbog tog tzv. " Kali - dečko - sindroma ", se Pera NABILDOVAO k'o KONAN !!!anakin:sto se ti ne bavis sportom umesto sto sedis ovde svako vece i vredjas ljude?
poenta tvog postovanja ovde je da se dobro istreses na svima i ne znam vise dokle ce da te pustaju...
jel ti bolje makar kad onako posteno ispljujes sve od reda? jel si onda veci, jaci, lepsi i pametniji?
Kaa:Frida...kad si se zadnji put srela s` ogledalom - pocni od toga,a ako je tu sve u redu...od.jebi pajsera,ne zasluzuje te ...
Vreme će pokazati da li si uradila pravu stvar, mogao je da se više potrudi a ne da kaže da je umoran, može biti jedanput ili dvaput a ne non-stop.frida-kahlo:Samo da obavestim....raskinuli...
Za sada je tako i verujem da ce tako ostati...On mi malocas rekao da on tu ne moze nista da promeni ,jer zaboga "kad je umoran ,umoran je "....bas sam sjeb....