Problem

NervnozniMomak

Zainteresovan član
Poruka
127
Zdravo. Kupio sam psa Belgijskog Ovčara Malinou zove se Luna i stvarno sam zadovoljan i ne kajem se ali danas sam hteo malo da pocnemo dresuru da je naucim da sedne za pocetak ali ona zeli samo da se igra i kada joj pokazem da imam granule u ruci ona kao da ne vidi samo nastavi da njusi travu pa sad sam hteo ds pitam da li je ovo normalno jer je tek dosla i jer je stene?
Hvala unapred

Prvo treba daš psu malo vreme da se navikne i veže za tebe pošto je štene i da obratiš malo pažnju na to šta voli da jede i koja mu je omiljenja igračka da bi znao čime da ga podmitiš kad uradi ono što želiš.

Zdravo. Kupio sam psa Belgijskog Ovčara Malinou zove se Luna i stvarno sam zadovoljan i ne kajem se ali danas sam hteo malo da pocnemo dresuru da je naucim da sedne za pocetak ali ona zeli samo da se igra i kada joj pokazem da imam granule u ruci ona kao da ne vidi samo nastavi da njusi travu pa sad sam hteo ds pitam da li je ovo normalno jer je tek dosla i jer je stene?
Hvala unapred
Koliko je stara? Možda je prerano za dresuru, ne žuri. Neka se prvo navikne na novo okruženje i tebe kao vlasnika.

Stara je mesec ili dva nisam siguran a sada je bas smorena mozda je umorna ali nece da se igra kao jutros jutros je samo jurila na mene i igrali se
Pa još uvek je jako mala, moraš da sačekaš još bar mesec-dva da išta započinješ ozbiljnije sa njom. Sada možeš kroz igru da je naučiš nešto osnovno, ali premlada je, pitanje je da li će moći i to.

Stara je mesec ili dva nisam siguran a sada je bas smorena mozda je umorna ali nece da se igra kao jutros jutros je samo jurila na mene i igrali se

Kupio si psa, ne znaš koliko je stara???
Mesec ili dva???
Ko ti je prodao štene koje još mora da sisa???
Malo morgen iliti kad na vrbi rodi grožđe!

Dečko, ajde odrasti pa kreni da otvaraš normalne teme!!!

Kupio si psa, ne znaš koliko je stara???
Mesec ili dva???
Ko ti je prodao štene koje još mora da sisa???
Malo morgen iliti kad na vrbi rodi grožđe!

Dečko, ajde odrasti pa kreni da otvaraš normalne teme!!!
IMG_20200723_132330.jpg

Sad vise nisi ni zanimljiva

Jel postoji neki nacin da tebi zabranim da pises na mojoj temi jer si bas dosadna

Наравно да не постоји јер је Форум отворен за све . Правилником јније дозвољено отварање истих тема, али теби је прогледано кроз прсте јер се ради о другој пасмини, али то не можеш да злоупшотрбљаваш.
Пас у том узрасту се социјализује, а не "дресира".

Back