problem

Julian_Duranona:
Kazanova:
Ma nikakav problem, nisi jedina a ni muskarci bas ne obracaju toliku paznju na to (osim ako su ti grudi rutave kao kod muskarca, sto ne verujem). Ne moze zenska da nema bas ni dlacicu, bas da bude bez njih. Ne obracamo paznju toliko na to.
Tvom decku mozda i smeta pomalo (ne znam koliko ih imas, ako je kao kod muskarca, kao sto rekoh...), ali verovatno da mozda nije ni primetio
??????? Sta je sad ovo? Da li sam ja ziveo u neznanju... ili...? Sta su strije? Ljudi, pomagajte!

Dobro bre, moja greska! Citao sam neke druge stvari pa mi se pomesalo... znam da su strije kozna bolest i da se nikako ne mogu odstraniti... izvinjavam se svima na gresci (priznajem... i gluposti koju sam napravio)

PLESsitnihDEMONA:
Muskarci znaju mnogo da sseru i da jedu govnna sto se tice zneskog izgleda.Kad slusam drugove kako se prosseravaju, muka mi ja.Ja do pre 2-3 meseca nisam znao sta je celulit,niti me je zanimalo.Kad mi je koleginica objasnila sta je celulit ja sam pomislio "boze, cime se ljudi zamlacuju".Bio sam sa devojkom koja je imala strije na duppetu cak i jedan poveci oziljak,ali ja to jednostavno nisam primecivao.niti me interesuju te trivijalne stavri.Zasto bih trazio dlaku u jajetu?Tako da devojko,osobodi se...mada je to jako tesko,ali...Face you fear!
Yebo te ti si idealan! :D

Kazanova:
Dobro bre, moja greska! Citao sam neke druge stvari pa mi se pomesalo... znam da su strije kozna bolest i da se nikako ne mogu odstraniti... izvinjavam se svima na gresci (priznajem... i gluposti koju sam napravio)
OK! Prihvatam! Nemoj da ti se to ponovi. Nemoj da brukas svoj nick! :wink:

chokolada:
Kazanova:
Pa ne bih se sada slozila da su bas bolest! :roll:
Niti da se nikako ne mogu odstraniti. Uvek je tu dobra stara plasticna hirurgija, za one koje su previse iskompleksirane. Novac je cudo jedno.

Back