Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ljudi pomagajte imam problem sa kompijuterom radi nekoliko minuta i pocne da se zagreva i pocne nesto da smrdi kao plastika otvaro sam ga i zakljucio da je do napajanja nesto moze pomoc dok mi nije crko komp
Ljudi pomagajte imam problem sa kompijuterom radi nekoliko minuta i pocne da se zagreva i pocne nesto da smrdi kao plastika otvaro sam ga i zakljucio da je do napajanja nesto moze pomoc dok mi nije crko komp
Pa napajanje samo sto ti nije crklo Moj savet... izvadi napajanje odmah iz kucista i zameni ga novim... time ces odkloniti mogucnost da ti poluispravno napajanje osteti maticnu plovu ili jos neku komponentu racunara...
Ja bih rekao da ti je crk'o kuler od napajanja. (novi ti je oko 600 dinara). Otvori komp i vidi da li se vrti...Ako se ne vrti on je, tako da ne mora celo napajanje - nije jevtino, već samo kuler iste snage o kojoj imaš podatke na samom kuleru (mada ja sam sebi stavio i slabiji kuler od starog kompa kad mi je ovaj crko i radi evo godinu dana bez problema).
Ja bih rekao da ti je crk'o kuler od napajanja. (novi ti je oko 600 dinara). Otvori komp i vidi da li se vrti...Ako se ne vrti on je, tako da ne mora celo napajanje - nije jevtino, već samo kuler iste snage (mada ja sam sebi stavio i slabiji kuler od starog kompa kad mi je ovaj crko).