PROBLEM WARNING!!!

Ljudi pomagajte imam problem sa kompijuterom radi nekoliko minuta i pocne da se zagreva i pocne nesto da smrdi kao plastika otvaro sam ga i zakljucio da je do napajanja nesto moze pomoc dok mi nije crko komp:worth::worth::worth:

Pa napajanje samo sto ti nije crklo :) Moj savet... izvadi napajanje odmah iz kucista i zameni ga novim... time ces odkloniti mogucnost da ti poluispravno napajanje osteti maticnu plovu ili jos neku komponentu racunara...

VADI I KUPI NOVO NAPAJANJE HITNO !!!

Ljudi pomagajte imam problem sa kompijuterom radi nekoliko minuta i pocne da se zagreva i pocne nesto da smrdi kao plastika otvaro sam ga i zakljucio da je do napajanja nesto moze pomoc dok mi nije crko komp:worth::worth::worth:

Ja bih rekao da ti je crk'o kuler od napajanja. (novi ti je oko 600 dinara). Otvori komp i vidi da li se vrti...Ako se ne vrti on je, tako da ne mora celo napajanje - nije jevtino, već samo kuler iste snage o kojoj imaš podatke na samom kuleru (mada ja sam sebi stavio i slabiji kuler od starog kompa kad mi je ovaj crko i radi evo godinu dana bez problema).

Poslednja izmena:
Ja bih rekao da ti je crk'o kuler od napajanja. (novi ti je oko 600 dinara). Otvori komp i vidi da li se vrti...Ako se ne vrti on je, tako da ne mora celo napajanje - nije jevtino, već samo kuler iste snage (mada ja sam sebi stavio i slabiji kuler od starog kompa kad mi je ovaj crko).

A sta ako su poceli da smrduckaju elektroliti to jest kondenzatori??? Da mu ne probije pa da osteti maticnu i ko zna sta josh?

Back