Problem u vezi

bella04:
Sta biste pomislili kada bi vas decko sa kojim ste godinu dana u vezi otisao na chat posle jedne vase svadje da trazi savet?Pritom mu neka devojka da savet, oni nastave da se dopisuju i preko maila-posalju jedno drugom 2-3 maila i on joj zatrazi sliku?
Uzvrati mu ... posalji ti meni sliku ;)

Stvarno, sta vas navodi da od nekog trazite sliku, ili da saljete svoju?
Meni je vaznija rec (pisana, je l' te). Neko je zanimljiv, duhovit i bas me briga da li izgleda kao Sirano ili Apolon.
Nakada je u tzv. "omladinskim novinama" bio onaj kutak za dopisivanje, pa ljudi slali slike uz obavezno "volim sve sto vole mladi"... Meni ovo internetovsko slanje slika lici na to, samo se, eto, medij promenio. Mislim da je sustina ista - aj se dopisujemo, pa se upoznamo, pa budemo drugari, pa mozda i nesto vise... Naravno, ovo zadnje i ne mora da bude motiv...ali....oprezni duvaju i na hladno!

čim on traži savet na netu umesto da sa tobom otvoreno i zrelo razgovara o problemu koji imate, vi očito ne komunicirate potpuno i iskreno. to je glavni problem. na tome treba da radiš, da razgovaraš i shvatiš. u suprotnom lako će on naći drugu, na netu ili van njega. uostalom svaka veza ima uspone i padove, samo treba raditi na njoj.

Back