Problem u nagovestaju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Konacno sam stigla. Vidim nisam se javljala danima. reci cete da vas je samovasa Cica zabroavila, ali to nikako nije istina. Ne, nikako, sto bi rekla baba Ruza. Ukratko cu vam ispricati sta se desilo u mom zivotu, pa vi sami procenti. bila sam malo na odmoru sa deckom. Bilo je ekstra! Krstarili smo desetak dana po Mediteranu, a cak sam svratila i do kuce u Tela Avivu. Preplavile su me emocije. Odvela sam decka da vidi gde sam odrastala. Videla sam se sa bivsim deckom. Stvarno sladak susret. Njegova zena je sve vreme frktala iz kola. Lepo smo se pozdravili i bas sam bila srecna. Verujte mi, osecam da ce nesto biti, ali necu da pricam sada o tome. Evo, i sada trljam oci, jer je susret bio toliko emotivan. Videla sam se i sa Binom i njenim deckom. Smesna je. IZgleda da ce se vencati stvarno. Ne mogu da verujem da sam ponovo pomogla nekome u skalpanju ljubavi. Meni se taj njen decko ne svidja, ali sta da radim. Ja nemam prava da se mesam u tudju srecu, posebno, ako sam je JA napravila.
Sa deckom mi je sve super. Sladak je, pazljiv. Ipak, pojavio se jedan problem...
Sa nama na letovanju se pridruzio i moj menidjer za medjunarodnu karijeru. I to u Barseloni. Kada sam stigla tamo skupilo se preko dve hiljade mojih fanova. Oni su se odusevili, jer sam ja bila sa njima. Autogrami, malo sam caskala sa njima. Ja sam zelela lepo razgledanje grada, ali su oni dosli, pa kako da ih ja ostavim. Tu je nastao problem sa mojim deckom. On se osetio zapostavljenim. Od pocetka veze insistiram na tome da mi sve kaze u cemu je problem. Da otvoreno pricamo o svemu. Juce mi je to rekao. Ja sam se osetila malo neprijatno, posto sam stvarno zaljubljena u njega, ali on je bio tako strog.
Da li mislite da je on preterao? on zeli da sam sa njim 24 h i svaki minut, ali ja zelim da budem sa njim, ali i sa drugim ljudima. Da li ja mirisem neki problem u vezi? :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back